Τρίτη, 23/04/2024 | 19:40

Περήφανη όλη η Πρέβεζα, για τον Α.Ο. Πρέβεζας! Α2 ερχόμαστε…

869 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/02/2016, 10:43 πμ | 0 σχόλια

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου ο Α.Ο. Πρέβεζας, φιλοξένησε στο ΔΑΚ Πρέβεζας, την Αναγέννηση Άρτας, στον ντέρμπι της κατηγορίας. Το 3-0 σετ του ΑΟΠ δεν αφήνει περιθώρια για το ποια ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο.

 Το ματς ήταν καθοριστικής σημασίας, για τα πλέι οφ κι έτσι με τη νίκη αυτή, η ομάδα μας, έχει προβάδισμα στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Α2 του Βόλει. Λογικό είναι να υπήρχε και άγχος και λάθη έγιναν και από την ομάδα μας, που θα μπορούσαν να αποφευχθούν, όμως το τελικό σκορ, είναι αυτό που δείχνει ότι η ομάδα του Α.Ο. Π, δίκαια έχει κάνει περήφανη, όλη τη φίλαθλη Πρέβεζα.

 Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους στον Α.Ο. Πρέβεζας, όμως ας μας επιτραπεί να κάνουμε ειδική μνεία, στον Βασίλη Ζήση, τον ογκόλιθο που κάνει τη διαφορά στην ομάδα μας.

Ότι και να γράψουμε για τον Βασίλη θα’ ναι λίγο, είναι όμως άξιος συνεχιστής των παικταράδων που έχει βγάλει το Πρεβεζάνικο Βόλεϊ. Συγκινητική ήταν η παρουσία του κόσμου, μεταξύ των οποίων και οι Ιππόκαμποι, που με τις φωνές τους, έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα, στην κερκίδα!

Τα σετ 3-0 (26-24, 25-23, 25-22)
Μετά το τέλος του αγώνα οι πανηγυρισμοί ήταν ξέφρενοι με τους παίκτες του Α.Ο Πρέβεζας να γίνονται ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. στο Βόλεϋ

Για τον Α.Ο Πρέβεζας: Γρηγόρης Τσεκούρας (προπονητής) , Σωτηρίου, Ζήσης, Πηλιοκατέρος, Κανέλλος, Χατζής, Σωτηρίου, Κασιώρας,Παππάς, Άρμπυρος, Χριστοφορίδης, Μπουτόπουλος, Μπάμπης.

Για την Αναγέννηση Άρτας: Λεμονίδης (προπονητής) , Μπασούκας, Λαϊνάς, Χατταρι,Τασηνίκος,Τσίρας, Κωστούλας, Γανας,Τσουμάνης,Παυλάκης, Νταλίπης.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα