Πέμπτη, 18/04/2024 | 09:55

Παργινή απόβαση στη Σουηδία!

1625 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/02/2016, 9:48 πμ | 0 σχόλια

Μεγαλος κερδισμενος της Greckland Panorama ηταν φετος ο Δημος Παργας , ο οποιος εκανε την μεγαλη εκπληξη και αναδειχτηκε σε μια απο τις καλυτερες και πιο οργανωμενες παρουσιες των τουριστικων φορεων, οι οποιοι ταξιδεψαν στη Σουηδια.
 Με επικεφαλης την Ενωση Ξενοδοχων την αμεριστη συμπαρασταση της
Δημοτικης Αρχης, με οικονομικη και φυσικη παρουσια ,του. Νεου Εμπορικου Συλλογου αλλα και τις αοκνες προσπαθειες του Συλλογου Εστιατορων, οι οποιοι παρουσιασαν και προσεφεραν παργινο φαγητο και κοκτειλ. Ιδιαιτερη νοτα εδωσαν οι μουσικοι απο την Παργα, παιζοντας παραδοσιακα ακουσματα κατα την διαρκεια της εκθεσης.
Φυσικα αντικειμενικος στοχος ολης της αποστολης δεν ηταν αλλος απο το να προσελκυσουν και να ευχαριστησουν τους Σουηδους πολιτες για την πολυχρονη παρουσια τους στον Δημο της Παργας.Οπως σε ολες τις αποστολες ετσι και σε αυτην , υπηρξαν στελεχη και επαγγελματιες που διακριθηκαν ιδιαιτερως.

Για τον λογο αυτο,θεωρουμε σκοπιμο να αναφερουμε την μεγαλη προετοιμασια και την αψογη εκτελεση των παργινων συνταγων , απο τον Κο Τσοβιλη Δημητριο και τα αλλα παιδια του Συλλογου Εστιατορων, τα οποια ξενυχτισαν την προηγουμενη μερα για να ειναι ολα ετοιμα για την πρωτη ημερα της εκθεσης.

Επισης ,ιδιαιτερα κινητικος και με γνωσεις πληροφορικης, Κος Ευθυμιαδης Αβρααμ,εκπροσωπος του Νεου Εμπορικου Συλλογου Παργας, φροντιζε ετσι ωστε ολα τα βιντεο να λειτουργουν αψογα στις οθονες του περιπτερου. Ιδιαιτερη μνεια επισης πρεπει να γινει σε ολα τα στελεχη που ηταν παροντα στο περιπτερο και τα οποια εδωσαν τον καλυτερο τους εαυτο για την επιτυχια του εγχειρηματος.

Σημαντικοτατη παρουσια στην εκθεση ηταν αυτη της Κας Κατερινας ΚαρδανηΖυγουρη , (Reservations Supervisor της εταιριας Apollo Travel group για τον
Δημο Παργας, Πρεβεζας και Συβοτων) η οποια συνοδευε την Κα Nina
Hornewall ( Commercial Director for Scandinavia , Apollo Travel group) η οποια ειχε φροντισει , οι γιγαντοοθονες της εκθεσης να παρουσιαζουν φωτογραφιες και βιντεο απο την Παργα.
Η βραβευση των μεγαλων Tour Operator της Σουηδιας ( Apollo, Air Tours και Thomas Cook ) απο τον προεδρο του λιμενικου ταμειου Παργας και δημοτικο συμβουλο, Κον  Σπυρο Παδιωτη, την Γενικη Γραμματεα της  Ξενοδοχειακης Ενωσης  και μελος της τουριστικης προβολης του Δημου Παργας Κας Γεωργιας Κυριακη, και τον προεδρο του Νεου Εμπορικου Συλλογου, ηταν μια απο τις πιο συγκινητικες στιγμες ,καθως ηταν παροντες οι τοπικοι πρακτορες που τις εκπροσωπουσαν, οι  οποιοι καταφεραν να αυξησουν  κατα μεγαλο ποσοστο την επισκεψιμοτητα στην περιοχη.
Ευχαριστουμε τα  μελη του διοικητικου συμβουλιου της Ξενοδοχειακης Ενωσης παργας, Κον Αντωνη Ζυγουρη , Κα Κυριακη Γεωργια, και Κον Ευθυμιο Παππα, οι οποιοι ταξιδεψαν με αμεριστη ενοτητα και κοινο στοχο την επιτυχια της  συγκεκριμενης αποστολης.
Τελος , θα θελαμε να ευχαριστησουμε τον Κον Ναστα Αντωνιο, Δημαρχο Δημου Παργας και το δημοτικό συμβούλιο Πάργας, για την οικονομικη συνδρομη του Δημου και την προσωπικη  στηριξη  στη προσπαθεια αυτη.
     Ο Προεδρος  της   Ξενοδοχειακης Ενωσης Παργας            Η Γενικη
Γραμματεα της Ενωσης
                 Δημητριος Δημακος                                                        Κυριακη Γεωργια    

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα