Δευτέρα, 12/04/2021 | 14:45

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

372 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/02/2016, 6:09 μμ | 0 σχόλια
Οι συνάδελφοι αγρότες που συμμετέχουν στο αγροτικό μπλόκο του Λούρου επέστρεψαν από τις μεγαλειώδεις και συγκλονιστικές κινητοποιήσεις των αγροτών στην Αθήνα. Οι κινητοποιήσεις που έγιναν τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα κάτω από τη πρόσκληση του πανελλαδικής συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων με τη συμμετοχή εργαζομένων και μικροεπαγγελματιών στέφθηκαν με πλήρη επιτυχία. 
Η συμμετοχή μας σε αυτές τις κινητοποιήσεις μας δυνάμωσαν και μας έχουν μαχητικοποιήσει για τη συνέχιση του αγώνα το επόμενο διάστημα. Για πρώτη φόρα αγρότες με τα τρακτέρ του διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στην αντιασφαλιστική-αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ. Καταγράφηκε στις κινητοποιήσεις η μαζική συμπαράσταση και η αλληλεγγύη των εργαζομένων της Αθήνας που μας δίνει ώθηση για συνέχιση του αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων της.
Παραμένουμε στο μπλόκο, θα συνεδριάσουμε την επιτροπή του μπλόκου και θα συμμετάσχουμε το επόμενο διάστημα στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Πίσω δεν πρόκειται να κάνουμε όσο και αν κάποια δημοσιεύματα προσπαθούν να καταδείξουν το αντίθετο. Με σκυμμένο το κεφάλι δεν πρόκειται ν’ αποχωρήσουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα.
Λούρος 15 Φλεβάρη 2016

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα