Παρασκευή, 19/04/2024 | 03:08

2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

622 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/02/2016, 11:49 πμ | 0 σχόλια
Πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τη σπουδαία βραδιά που η Ελεονώρα Αποστολίδη, το ‟χρυσό” κορίτσι της πόλης και διπλωματούχος πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας», απέσπασε το Χρυσό μετάλλιο στο Διεθνή Διαγωνισμό Νέων Ταλαντούχων Μουσικών της Νέας Υόρκης, κατέκτησε ήδη μια νέα διάκριση.
Η νεαρή Πρεβεζάνα πιανίστα, που κάνει ανώτατες σπουδές πιάνου σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής, απέσπασε το 2ο βραβείο στο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου American Protégé International Piano Competition, στην κατηγορία 18 ετών και άνω και διακρίθηκε μεταξύ δεκάδων συμμετεχόντων από όλο τον κόσμο.
Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στο περίφημο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, όπου οι νικητές του διαγωνισμού θα συμμετάσχουν σε ένα ρεσιτάλ προς τιμήν τους.
Η νέα βράβευση της Ελεονώρας Αποστολίδη, σε συνδυασμό και με τις επιλεγμένες εμφανίσεις της σε ρεσιτάλ, συναυλίες και σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποτελούν τη βάση για μια διεθνή καριέρα και είναι η αναγνώριση των κόπων και των θυσιών της, προκειμένου να κατακτήσει το όνειρό της και τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει.

Η διοίκηση και το προσωπικό του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» συγχαίρουν την Ελεονώρα και την οικογένειά της και της εύχονται καλή σταδιοδρομία και καλή πρόοδο στις σπουδές της.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα