Πέμπτη, 25/04/2024 | 21:02

To Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας πήρε άριστα στη δημιουργία: πολύχρωμο θέμα, στον κρυμμένο θησαυρό!

616 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/01/2016, 5:47 μμ | 0 σχόλια

Όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, τότε είναι βέβαιο ότι η περιοχή μας, μπορεί να ελπίζει. Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, τα γκρουπ του κρυμμένου θησαυρού, του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, συναντήθηκαν στην λαϊκή αγορά του δήμου Πρέβεζας, για την 3η… “Δοκιμασία” του Κρυμμένου θησαυρού, που ήταν η πολύχρωμη δημιουργία.

Η δοκιμασία αυτή κράτησε από 10 το πρωί, μέχρι 2 το μεσημέρι και μικροί και μεγάλοι, δημιούργησαν σπουδαίες κατασκευές. Η Σίσσυ Τσαούση έδειξε το δρόμο, αλλά και τον τρόπο στους μικρούς φίλους και τις μικρές φίλες και τα αποτελέσματα ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακά! Μάσκες κάθε είδους, ζωγραφιές μοναδικές και σίγουρα μιλάμε για την ελπίδα και το μέλλον του Κομιτάτου. Όλες οι δημιουργίες, μικρών και μεγάλων έγιναν υπό τους ήχους της υπέροχης αποκριάτικης μουσικής,

 που επέλεξε ο Κώστας Προβατάς.

Από την πολιτιστική-κριτική επιτροπή του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας,

 ο Χρήστος Αραβαντινός, δεν περιορίστηκε στο να κρίνει τις επιδόσεις των γκρουπ που συμμετέχουν στο παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, αλλά αφιέρωσε πολύ χρόνο, στο να δημιουργεί και ο ίδιος!

 Η Οργανωτική επιτροπή και τα μέλη του συλλόγου του Κομιτάτου, με κέφι και φαντασία, έφτιαξαν υλικό, που θα χρησιμοποιηθεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, για τον Αποκριάτικο στολισμό της Λεωφόρου Ειρήνης, που είναι και η 4η δοκιμασία του κρυμμένου θησαυρού!

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνεργάστηκαν άνθρωποι από διαφορετικά γκρουπ, όπως επίσης ότι υπήρχαν οργανωμένες ομάδες των Αποκριάτικων Γκρουπ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, που δημιουργούσαν όλοι και όλες μαζί! Φέτος ο αποκριάτικος στολισμός της Λεωφόρου Ειρήνης, θα είναι περισσότερο εντυπωσιακός, από κάθε άλλη φορά! Από την 3η “δοκιμασία” του κρυμμένου θησαυρού, δεν έλειψε φυσικά το χιούμορ! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα