Δευτέρα, 22/04/2024 | 21:41

Πρέβεζα: Margarona Royal, Disco Party, δεν ξανάγινε!!!

1317 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/01/2016, 11:12 μμ | 0 σχόλια

Δεν θύμισε απλά παλιές εποχές, αλλά είχε περισσότερο κόσμο κι από κείνες τις εποχές. Σαββατόβραδο 2 Ιανουαρίου 2016 και στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα, έγινε …πυρετός το Σαββατόβραδο, αφού χιλιάδες κόσμου, πλημμύρισαν τον χώρο του πάρτι. Ναι, μιλάμε για περίπου 2 χιλιάδες κόσμου που πήγε και ήρθε από το ξενοδοχείο Μαργαρώνα, στο οποίο κυριολεκτικά, δεν έπεφτε καρφίτσα! Είχε στην κυριολεξία, δημιουργηθεί το αδιαχώρητο! Στην αρχή ο Αποστόλης Σίσκας και η Βάσω Βουκελάτου, που πριν 25 χρόνια είχαν πάρει το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό χορού, ξαναχόρεψαν πάλι! Πολύς κόσμος να χορεύει, απολαμβάνοντας τη μουσική και θυμίζοντας ότι η πραγματική και ποιοτική διασκέδαση δεν έρχεται με Χορεύτριες στα μπαρ κλπ.  Στη μουσική είχαν αναλάβει Αποστόλης Σκόπας, Μιχάλης Γιολμάς, ενώ ο Βαγγέλης Τσούκης, ήρθε από την Λήμνο για να παίξει με… βινύλιο!

Η Διοργάνωση της βραδιάς ανήκει στην κίνηση φίλων του ποδηλάτου Πρέβεζας, στο σύλλογο γυναικών του Αγίου Θωμά και στο Vespa Club & classic bike preveza. Έχουμε ξαναγράψει ότι όσο υπάρχουν δραστήριοι και ζωντανοί άνθρωποι όπως ο Χρήστος Αραβαντινός ο πολιτισμός της Πρέβεζας και θα ανθίζει και θα ελπίζει. Το σπίρτο που ανάβει τη φωτιά, πάντα κάνει τη διαφορά.

Συγχαρητήρια σε όλον τον κόσμο, που συνεργάστηκε για τη βραδιά του Σαββάτου 2 Ιανουαρίου 2016, στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα στην Πρέβεζα. Κόσμος από όλο το νομό Πρέβεζας, από όλη την Ήπειρο, από Λάρισα, μέχρι και από τη Χαλκιδική.

 Στην κυριολεξία, δεν ξανάγινε τέτοιο πράγμα! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα