Τετάρτη, 12/05/2021 | 09:40

Πρέβεζα: έντονη δραστηριότητα, από τον Σύλλογο Εμποροεπαγγελματιών του Iστορικού Κέντρου

369 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/01/2016, 1:14 μμ | 0 σχόλια
Ο Σύλλογος Εμποροεπαγγελματιών του Iστορικού Κέντρου Πρέβεζας στην προσπάθεια του να εντάξει το ιστορικό Κέντρο της Πρέβεζας στο ευρύτερο τουριστικό προϊόν του Νομού αποφάσισε τα εξής :
1) Υπεύθυνη σε θέματα τουρισμού όρισε την κυρία Παππά Θεοδώρα, γραμματέα του Συλλόγου, η οποία ήρθε ήδη σε επαφή με το Σύλλογο Ξενοδόχων, το Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων, το Σύλλογο Εστιατόρων και με την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Πρέβεζας.
2)Θα εκδοθεί δισέλιδο έντυπο με όλα τα αξιοθέατα του Ιστορικού Κέντρου (Βενετσιάνικο Ρολόι, Σαιτάν Παζάρ, Καρυωτάκης, ταβέρνες με φρέσκο ψάρι, καφές με θέα τον Αμβρακικό) και με όλες τις δράσεις του Ιστορικού Κέντρου ( Στάμνες το Μ. Σάββατο, κ.α.). Θα μοιραστεί σε όλα τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και με αυτό θα εκπροσωπηθεί το ιστορικό Κέντρο σε όλες τις εκθέσεις του εξωτερικού που συμμετέχουν η Περιφέρεια, ο Δήμος, ο Σύλλογος ξενοδόχων και άλλοι φορείς της περιοχής μας.  
Η πρώτη εκπροσώπηση θα είναι στην έκθεση μαζί με την Περιφέρεια στα Τίρανα 5-6 Φεβρουαρίου όπου θα συμμετέχει και η κυρία Παππά Θεοδώρα με το υλικό του ιστορικού Κέντρου.  
Επίσης αποφασίστηκε στη συνέλευση της Τουριστικής επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας να συμμετέχουμε κι εμείς μαζί με τους άλλους φορείς στις εκθέσεις που θα γίνουν στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία για να προβάλουμε το Ιστορικό Κέντρο και να βοηθήσουμε κι εμείς σε όλη αυτή τη συλλογική προσπάθεια που γίνεται στην περιοχή μας.
Ζητάμε λοιπόν κι εμείς τη βοήθεια και στήριξη σε όλη την προσπάθεια μας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα