Κυριακή, 16/05/2021 | 18:21

Γυναίκα… έδειρε προκλητικό οδηγό

398 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/01/2016, 10:10 πμ | 0 σχόλια

Χωρίς προηγούμενο είναι το περιστατικό που σημειώθηκε στις 19:00 της περίπου το απόγευμα της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου  στο κέντρο της Λάρισας. 

Μία γυναίκα επιτέθηκε σε οδηγό που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του και τον χαστούκισε επειδή αρνήθηκε να μετακινήσει το αυτοκίνητό του που εμπόδιζε την κυκλοφορία.


Το αυτοκίνητο του άντρα, ηλικίας 40 με 45 ετών, ήταν παρκαρισμένο στη δεξιά πλευρά της οδού Μανδηλαρά, στη συμβολή με τον πεζόδρομο της Ασκληπιού. Ωστόσο, λόγω της στενότητας του δρόμου, εμπόδιζε την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό «έμφραγμα».

Αντί όμως ο οδηγός να ανταποκριθεί στις φωνές των οδηγών και τις κόρνες των οχημάτων, άρχισε να βρίζει όποιον του διαμαρτύρονταν. Αυτή η συμπεριφορά προκάλεσε την έκρηξη μίας νεαρής γυναίκας, η οποία αρχικά προσπάθησε με τα λόγια και εν συνεχεία με τα… χέρια να τον πείσει να απομακρύνει το αυτοκίνητό του.

Ο οδηγός εξακολουθούσε να αρνείται να φύγει από το σημείο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου του και προς έκπληξη των περαστικών να αρχίσει να τον χαστουκίζει.

Χωρίς να αντιδράσει, προφανώς σαστισμένος ο προκλητικός οδηγός, πήρε το αυτοκίνητο και έφυγε άμεσα ξεμπλοκάροντας την κυκλοφορία…

Με πληροφορίες από το onlarissa.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα