Τρίτη, 16/04/2024 | 06:55

Έγκριση προσλήψεων στο Δημόσιο – Οι θέσεις

653 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/01/2016, 1:56 μμ | 0 σχόλια

Στην έγκριση  των διαδικασιών πρόσληψης σαράντα (40)  δικηγόρων, εξήντα (60) τελωνειακών, διακοσίων δύο (202) εργαζομένων στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και στα Νομικά Πρόσωπα αυτού και εκατόν εβδομήντα πέντε (175) εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ, προχώρησε το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. 

Συγκεκριμένα, με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορου Βερναρδάκη και του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, εγκρίνεται η κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης σαράντα (40) θέσεων Δικηγόρων και Νομικών Συμβούλων με σχέση έμμισθης εντολής σε ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού και σε Νομικά  Πρόσωπα αυτών. 
Παράλληλα, εγκρίνεται η κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης εξήντα (60) μόνιμων υπαλλήλων του κλάδου ΠΕ Τελωνειακών, επιλαχόντων της Προκήρυξης 2Κ/2014 του ΑΣΕΠ στο Υπουργείο Οικονομικών.  
Στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και στα Νομικά Πρόσωπα αυτού, ξεκινούν οι διαδικασίες για την πλήρωση πενήντα έξι (56) θέσεων μονίμου προσωπικού και εκατόν σαράντα έξι (146) θέσεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.   
Με άλλη απόφαση τέλος, εγκρίνεται η κίνηση διαδικασιών πρόσληψης εκατόν εβδομήντα πέντε (175) εργαζομένων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (οκτώ μηνών)  στην ΕΥΔΑΠ. 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα