Παρασκευή, 19/04/2024 | 09:09

Πρέβεζα- Χριστούγεννα: Ο πολιτιστικός σύλλογος Παντοκράτορα, μάγεψε!!!

722 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/12/2015, 6:52 μμ | 0 σχόλια

Το μεράκι, η αγάπη, ο ζήλος, η προσφορά για τον πολιτισμό, η ανιδιοτέλεια σε συνδυασμό, με την προσωπική εργασία, που δεν μπαίνει στο ζύγι, απέδειξαν για μια ακόμη φορά, γιατί ο πολιτιστικός σύλλογος Παντοκράτορα, ξεχωρίζει. Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 από ώρα 16.30 στην κεντρική πλατεία, δίπλα από την εκκλησία, οι άνθρωποι του πολιτιστικού συλλόγου Παντοκράτορα, είχαν στήσει ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Όλος ο κόσμος το αγκάλιασε, μεγάλη ήταν η συμμετοχή, υπέροχες οι δημιουργίες τόσο της Φάτνης, όσο και του Καραβιού, τα οποία ήταν όμορφα στολισμένα. Άγιος Βασίλης, ξωτικά, εδέσματα, έδωσαν ένα υπέροχο τόνο, αυτή την υπέροχη μέρα. Ούτε ο Χρήστος Μπόχτης, ούτε ο Σταύρος Βλάχος,  είχαν πια το άγχος που πιθανόν να είχαν πριν γίνουν όλα στα εντέλεια, όπως και όλοι οι άνθρωποι που στηρίζουν τις προσπάθειες του σίγουρα δραστήριου πολιτιστικού συλλόγου, του Παντοκράτορα! Έβλεπες μια ικανοποίηση στον πρόσωπό τους και με το δίκιο τους!

Αγαπάνε τον τόπο τους, αγαπάνε τον Παντοκράτορα, αγαπάνε τον πολιτισμό και αξίζουν αμέτρητα συγχαρητήρια εκεί οι άνθρωποι αυτοί, που χωρίς χορηγίες, χωρίς Προϋπολογισμούς από κανένα φορέα, αλλά με προσωπική δουλειά και στηριζόμενοι αποκλειστικά στις δικές τους δυνάμεις, κάνουν θαύματα! Σημαντική δουλειά κάνει και ο σίγουρα δραστήριος και αγαπητός πάτερ της εκκλησίας του Παντοκράτορα, ενώ ιδιαίτερο χρώμα και λάμψη στη γιορτή, έδωσε η συμμετοχή των οδηγών (τα πουλάκια). Όταν ενώνονται σύλλογοι και φορείς που δρουν στον πολιτισμό (αγαπάμε Σίσσυ Τσαούση), το αποτέλεσμα, είναι μοναδικό. Συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες! Αν δεν έχετε πάει στον Παντοκράτορα, φροντίστε να το κάνετε, οι άνθρωποι εκεί, έχουν δημιουργήσει ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα