Παρασκευή, 29/03/2024 | 07:00

Μετά τα σόου, σε διόδια, παρέλαση, ο Μπάρκας, δίνει σόου και στο MEGA!!!

684 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/12/2015, 3:56 μμ | 1 σχόλιο
Αφού προεκλογικά, λίγο έλειψε να … σκίσει τα ρούχα του, από το πάθος, για τους τότε υπό απόλυση εργαζόμενους, των διοδίων του Ακτίου, μετά οι άνθρωποι απολύθηκαν, τους πήγε για συνάντηση στο υπουργείο και μετά έγινε Πόντιος Πιλάτος και… καπνός! Πρόσφατα οι απολυμένοι των διοδίων του Ακτίου σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν, μίλησαν δημόσια για “¨΄αδειασμα” από τον κυβερνητικό βουλευτή. Στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ο κ. Μπάρκας, με αφορμή την παρουσία του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, στις θέσεις των επισήμων, έδωσε ένα ακόμη…Σόου. Πρόσφατα έδωσε σόου και στο Μέγκα, κατηγορώντας τη ΝΔ. Προσέξτε ο κ. Μπάρκας, εξελέγη από τους πολίτες του νομού, για βουλευτής του νομού Πρέβεζας! Σε ότι αφορά τα του νομού Πρέβεζας, αν εξαιρέσει κανείς προσπάθειες για το νοσοκομείο Πρέβεζας, ο κ. Μπάρκας, δεν έχει κάνει και πολλά πράγματα. Το ότι παρελάζει και βγάζει κορώνες στα κανάλια, αυτό και κανένα αποτέλεσμα δεν έχει αλλά και ούτε ουσία για τους πολίτες και το νομό μας. Είναι πάρα πολλοί, αυτοί που μετάνιωσαν που ψήφισαν τον κ. Μπάρκα, ως βουλευτή και είναι ίσως – αν όχι ο χειρότερος- από τους χειρότερους κυβερνητικούς βουλευτές που είχε ποτέ ο νομός Πρέβεζας, τουλάχιστον στο πρώτο χρονικό διάστημα της θητείας του. Αν αλλάξει στη συνέχεια; αυτό είναι κάτι που απομένει να το δούμε στην πράξη, τα μέχρι τώρα μηνύματα όμως από την κοινοβουλευτική του παρουσία είναι όχι απλώς δυσοίωνα, αλλά και άκρως απογοητευτικά. Στην αντίπερα όχθη, υπάρχει ο Στέργιος Γιαννάκης, ως βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος δυστυχώς για τους πολίτες του νομού Πρέβεζας, παρότι είναι φιλότιμος και προσπαθεί, είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Η μέχρι τώρα κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του νομού Πρέβεζας, είναι τουλάχιστον απογοητευτική! Σε ότι αφορά το δελτίο τύπου, που έστειλε ο κ. Μπάρκας, αναφορικά με το σόου του, στο Μέγκα, σας το μεταφέρουμε αυτούσιο: Η πολιτική αντιπαράθεση για το μεταναστευτικό ζήτημα χτύπησε «κόκκινο» στην πρωινή εκπομπή  «Κοινωνία ώρα MEGA», το πρωί της Παρασκευής, 11 Δεκεμβρίου, στην οποία  είχαν προσκληθεί  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας,  ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η εκπρόσωπος  του Ποταμιού, Αθηνά Δρέττα και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Μεταξύ των θεμάτων που σχολιάστηκαν, το μεταναστευτικό κυριάρχησε. Επιπρόσθετα, αποτέλεσε αφορμή για να ξεδιπλωθεί η συντηρητική ατζέντα της ΝΔ,  η οποία διεκδικεί να «χτίσει» μια «Ευρώπη φρούριο». Μάλιστα,  ο λαϊκισμός και το θράσος της  ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς ο εκπρόσωπός της προσπάθησε να χρεώσει στη κυβέρνηση τους πνιγμούς μεταναστών και προσφύγων στο Αιγαίο, παρομοιάζοντας τη Λαμπεντούζα με το Ελληνικό και τη Μυτιλήνη.

Άμεση υπήρξε η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μπάρκα, ο οποίος τόνισε «Κατάντια της ΝΔ να λαϊκίζει πάνω στις ψυχές πνιγμένων παιδιών».
Ερωτηθείς, για τη διάσταση που έχει λάβει το μεταναστευτικό ζήτημα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε « Το μεταναστευτικό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, δε λύνεται με κραυγές, πρέπει η Ευρώπη να εγκύψει πάνω σ’ αυτό το θέμα».

1 σχόλιο για “Μετά τα σόου, σε διόδια, παρέλαση, ο Μπάρκας, δίνει σόου και στο MEGA!!!”

  1. Ο/Η George Karras λέει:

    Πολιτική είναι να βάζεις την υπογραφή σου σε λύσεις…Όλα τα άλλα γίνονται και στο καφενείο…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα