Δευτέρα, 01/03/2021 | 19:04

Στον «αέρα» οι εκλογές στη ΝΔ-Β. Μεϊμαράκης δε θα αναγνωρίσω καμία εκλογή σήμερα

365 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/11/2015, 8:06 πμ | 0 σχόλια

Προς αναβολή οδεύουν οι εκλογές της ΝΔ μετά το τεχνικό πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στο ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Χριστίνας Κοραή που μετέδωσε στον Realfm 97,8, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη, στέλνει ηχηρό μήνυμα λέγοντας πως δεν θα αναγνωρίσει καμία εκλογή σήμερα και εάν επιμεινουν οι τρεις υποψήφιοι ο ίδιος θα αποχωρήσει και δεν θα είναι υποψήφιος.
Αυτή την ώρα συνεδριάζει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του Κόμματος και στο τραπέζι έχει πέσει από τον Φίλιππο Ταυρή η πρόταση για αναβολή της ψηφοφορίας.  Σύμφωνα με την Χριστίνα Κοραή, ο εκπρόσωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη πρότεινε να γίνει χειρονακτικά η καταγραφή.  
Σημειώνεται ότι η πρόβα εκλογών που έπρεπε να γίνει πριν από μια εβδομάδα δεν έγινε ποτέ, ενώ το βράδυ του Σαββάτου που έγινε ένα τεστ διαπιστώθηκαν τεχνικά προβλήματα.
Την Πέμπτη έγινε παρουσίαση του συστήματος στην ΚΕΦΕ και μάλιστα η εταιρεία είχε υποστηρίξει πως αν δεν λειτουργήσει το σύστημα, υπάρχουν δύο back up συστήματα. Ωστόσο, το πρώτο που δοκιμάστηκε το βράδυ του Σαββάτου, λειτούργησε για λίγο ενώ σήμερα το σύστημα δεν άνοιξε καθόλου.
ΠΗΓΗ: enikos.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα