Πέμπτη, 04/03/2021 | 02:31

Στις 13 Νοεμβρίου η παρουσίαση της Πρέβεζας στην έκθεση Φιλοξένια.

366 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/11/2015, 1:28 μμ | 0 σχόλια

Την δική του παρουσία θα έχει  για 4η συνεχή χρονιά ο Δήμος της Πρέβεζας  στην  31η Εκθεση Φιλοξένια  της Θεσσαλονίκης.
Ο Δήμος θα  εκπροσωπηθεί όλες τις ημέρες (από 12έως 15 Νοεμβρίου) στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, ενώ θα  πραγματοποιήσει την δική του ιδιαίτερη παρουσίαση την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και ώρα 18.30 στην αίθουσα D’ του Συνεδριακού Κέντρου ¨Νικόλαος Γερμανός”.
Στην παρουσίαση έχουν κληθεί τουριστικά γραφεία , εκπρόσωποι επαγγελματιών και γενικότερα  φορέων που ασχολούνται με τον τουρισμό ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει επίσης δοθεί στην παρουσία μέσων ενημέρωσης  της Βορείου Ελλάδος αλλά και στην αξιοποίηση των ιδιαίτερων δεσμών που έχει   ο Δήμος της Πρέβεζας με αυτοδιοικητικούς παράγοντες    της ευρύτερης περιοχής.
Η παρουσίαση   θα  είναι στοχευμένη   και θα περιλαμβάνει την  προβολή dvd που θα αναδεικνύουν την ιστορία, τον πολιτισμό,  το φυσικό περιβάλλον  και  τις παραλίες
του Δήμου Πρέβεζας.
Αμέσως μετά θα παρατεθεί μικρός μπουφές με παραδοσιακά προϊόντα  και την επιμέλεια του συλλόγου Γευσιγνωστών “Μίθαικος” .
Την Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσουν  ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης και ο εντεταλμένος Σύμβουλος  Ευάγγελος  Συγκούνας   οι οποίοι μαζί με τους εκπροσώπους των υπολοίπων φορέων θα ενώσουν τις δυνάμεις τους έτσι ώστε να παρουσιαστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ολο το προηγούμενο  διάστημα  και για την καλύτερο συντονισμό της  προσπάθειας εξάλλου προηγήθηκαν αρκετές συναντήσεις του Δήμου, του Επιμελητηρίου, της Ενωσης Ξενοδόχων, της Ενωσης Ενοικιαζομένων Δωματίων , του Συλλόγου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων της Πρέβεζας καθώς και ιδιωτών που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα