Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:53

Κώστας Μπρούβας: «Να ξαναπάμε ψηλά τον ΠΣ Πρέβεζα»

914 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/11/2015, 8:19 μμ | 0 σχόλια
Ο Κώστας Μπρούβας επέστρεψε φέτος στον ΠΣ Πρέβεζα. Ο 28χρονος (26/5/1987) μεσοεπιθετικός του ΠΣ Πρέβεζα σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο sportime24.gr δηλώνει έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. 
Αναλυτικά:
Ερ: Κώστα φέτος το ξεκίνημα του ΠΣ Πρέβεζα δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό; 
Κώστας Μπρούβας: Η ομάδα φέτος έμεινε με δυο τρία δελτία οπότε μόνο και μόνο αυτό δείχνει ότι αυτό που θα προσπαθούσε ο οποιοσδήποτε θα ήταν πολύ δύσκολο. Από την διοίκηση την περσινή δε παρέμεινε κάποιος οπότε καταλαβαίνεις ότι αυτή η ομάδα έπρεπε να αρχίσει από το μηδέν σε όλα τα επίπεδα, και έτσι όλο αυτό το νέο ξεκίνημα επηρέασε και το αγωνιστικό κομμάτι στο οποίο και η προετοιμασία καθυστέρησε να αρχίσει όπως και αρκετοί ποδοσφαιριστές από εμάς θα ερχόμασταν μετά την έναρξη του πρωταθλήματος. Οπότε η έλλειψη ποδοσφαιριστών και χωρίς προετοιμασία ξεκίνησε η ομάδα το πρωτάθλημα γι’ αυτό και είχε αυτο το ξεκίνημα.
Ερ: Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Π-Λ; 
Κώστας Μπρούβας: Το πρωτάθλημα φέτος είναι πιο χαμηλής δυναμικότητας από το περσινό. Σε καλό επίπεδο αλλά σε καμιά περίπτωση όπως το περσινό!!
Ερ: Συνηθίζεται το… «ταμείο» να γίνεται στο τέλος, όμως πως φαντάζεσαι το φινάλε αυτής της αγωνιστικής σαιζόν; 
Κώστας Μπρούβας: Το φινάλε το φαντάζομαι όπως κάθε ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με την φανέλα του ΠΣ Πρέβεζας. Για αρχή να μπούμε στα μπαράζ και μετά να τερματίσουμε πρώτοι.
Ερ: Τι σημαίνει για σένα που φοράς το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ομάδα;  Είναι ύψιστη τιμή για έναν παίκτη να είναι αρχηγός; 
Κώστας Μπρούβας:  Φυσικά και είναι όμορφο συναίσθημα να φοράς το περιβραχιόνιο μια τέτοιας ομάδας και σε γεμίζει και με ευθύνες, αν και ο πρώτος αρχηγός είναι ο Νίκος ο Μπομπορης.
Ερ: Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Πανλευκάδιο. Πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να σταθεί όρθια;  
Κώστας Μπρούβας: Έχουμε ένα παιχνίδι με τον Πανλευκάδιο, σαφώς και είναι με μια από τους πρώτους, αλλά είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα ούτε ατομικά πολύ από εμάς ούτε ομαδικά αλλά πιστεύω πολύ στα παιδιά και στον προπονητή μου και είμαι αρκετά αισιόδοξος.
Ερ: Ποιο είναι το προσωπικό σου στοίχημα; 
Κώστας Μπρούβας: Το στοίχημα το έχω βάλει με όλα τα παιδιά. Να ξαναπάμε την ομάδα εκεί που τις αρμόζει.
Ερ: Κλείνοντας, θα ήθελες να στείλεις το δικό σου μήνυμα στον κόσμο του ΠΣ Πρέβεζα; 
Κώστας Μπρούβας:  Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι να είναι σίγουροι πως την ομάδα θα την ξαναπάμε ψηλά απλά να εχουν λιγο υπομονή γιατί γίνεται μια νέα προσπάθεια. Kαι το λέω αυτό γιατί βλέπω την δουλειά που γίνεται και μέσα και έξω από το γήπεδο γι’ αυτό και τολμώ να το πω. Να έρχονται στο γήπεδο και όλοι μαζί να κάνουμε τα πάντα για την ομάδα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα