Σάββατο, 06/03/2021 | 10:32

Η Εθελοντική δράση, Νέας Σαμψούντας, δείχνει το δρόμο…

403 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/11/2015, 10:37 πμ | 0 σχόλια

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, η αλληλεγγύη και η στήριξη στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και σ’ αυτούς που πραγματικά το χρειάζονται, είναι μονόδρομος, για ορισμένες ομάδες του πληθυσμού, τρανό παράδειγμα, η εθελοντική δράση της Νεάς Σαμψούντας Πρέβεζας, που τα μέλη της σημειώνουν: ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ, ΜΗΝΑΣ ΧΑΡΑΣ, ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΥΡΙΣΑΝ…ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ..ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ,ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ. Μόνο τα Χριστούγεννα νιώθουμε να γεννιόμαστε ξανά μέσα από τον ενθουσιασμό των παιδιών μας και γινόμαστε και μείς παιδιά μαζί τους και να ελπίζουμε …και να χαμογελάμε.
ΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ?ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΣΤΩ!!
ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ !
Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ,ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ
ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ
ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.
Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ… ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ,ΖΩΝΤΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΙΔΡΥΜΑΤΑ ,ΣΤΕΓΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΕΙΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΓΛΥΚΑ, ΖΕΣΤΑ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα