Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:19

Δήμος Ζηρού:Με την ενεργό συμμετοχή των συλλόγων το 2ο χριστουγεννιάτικο «Μαγικό Χωριό»

841 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/11/2015, 5:28 μμ | 0 σχόλια

Θετικά στο κάλεσμα του Δήμου Ζηρού για συμμετοχή στο 2ο χριστουγεννιάτικο  «Μαγικό Χωριό» ανταποκρίθηκαν οι εκπρόσωποι των συλλόγων της Δ.Ε. Φιλιππιάδας κατά την χτεσινοβραδινή συνάντηση που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Φιλιππιάδας. Τους εκπροσώπους των συλλόγων ενημέρωσε ο αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού αντιδήμαρχος κ. Γκάρτζιος Χρήστος, για την απόφαση του Δήμου να συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι με την διοργάνωση του 1ου χριστουγεννιάτικου «Μαγικού Χωριού» και ζήτησε την συμμετοχή τους μέσα από την παρουσίαση δρώμενων.
Οι εκπρόσωποι των συλλόγων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη διοργάνωση της εν λόγω εκδήλωσης για δεύτερη συνεχή χρονιά, καταθέτοντας μάλιστα και πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις οι οποίες θα εξετασθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες οπότε και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Στη συνάντηση εκτός από εκπροσώπους συλλόγων παραβρέθηκαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κες Ξώνα Γεωργία, Καραπάνου Αναστασία και Γεωργάνου Ελένη.  

Ανάλογη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 11 Νοεμβρίου το βράδυ, στο Θεσπρωτικό με καλεσμένους τους εκπροσώπους των συλλόγων της εν λόγω Δ.Ε.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα