Παρασκευή, 26/04/2024 | 01:23

Την παραίτηση του Σακελλαρίδη ζήτησε ο Τσίπρας

700 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/11/2015, 9:55 πμ | 0 σχόλια

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη εξέδωσε σήμερα, Πέμπτη (19/11/2015) το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Κρεμαστινός γνωστοποίησε στο Σώμα επιστολή του κ. Σακελλαρίδη, με την οποία ανακοίνωνε την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα.
«Τις τελευταίες ώρες υπήρχαν διαρροές στον Τύπο ότι ο κ. Γ. Σακελλαρίδης προτίθεται να μην παραστεί στη σημερινή ψηφοφορία. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Πρωθυπουργού με τον βουλευτή, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση του από το βουλευτικό αξίωμα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, που είχε εκδοθεί νωρίτερα.
Εν τω μεταξύ, νωρίτερα σήμερα και ο βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος ξεκαθάρισε ότι θα καταψηφίσει τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ιδίως σε ό,τι αφορά την απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.
Οι διαφοροποιήσεις των κ.κ. Σακελλαρίδη και Νικολόπουλου αναμένεται να προκαλέσουν ένα «ντόμινο» πολιτικών εξελίξεων, καθώς προκαλούνται ήδη τα πρώτα σοβαρά ρήγματα στους κόλπους της συγκυβέρνησης. 
Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται εντός των επομένων ωρών να υπάρξουν και νέα «μπαϊράκια» από πλευράς βουλευτών της κυβέρνησης, που ήδη δέχονται σφοδρές πιέσεις να μην ψηφίσουν τα μέτρα.
Σημειώνεται ότι πρώτο το CNN Greece είχε αποκαλύψει τις προθέσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου.

newsbomb.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα