Τρίτη, 23/04/2024 | 13:59

Σάρωσε το ανοιχτό τουρνουά, αντισφαίρισης (Ping Pong) στην Πρέβεζα!

2020 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/10/2015, 11:12 πμ | 0 σχόλια

Η προσπάθεια για τη δημιουργία συλλόγου πινγκ πονγκ ή αν θέλετε επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ξεκίνησε με δυσκολίες. Τελικά κάποιοι άνθρωποι (μεταξύ αυτών ο Γιώργος Μπέκας, ο Ανδρέας Τζαβάρας, η Άρτεμη Ντόντορου, η Σούλα Τσαραβά κ.α) πήραν το παιχνίδι πάνω τους και μάλιστα, μέσα στον Οκτώβρη έδωσαν πνοή, πολιτισμό και βέβαια αθλητισμό στην Πρέβεζα, με ένα ιδιαίτερο, με ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός.

Ο λόγος για το 1ο ανοικτό τουρνουά Πρέβεζας επιτραπέζιας  αντισφαίρισης ατομικών αγωνισμάτων Ανδρών-Γυναικών για ανεξάρτητους βετεράνους αθλητές και αθλήτριες την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 9.30 το πρωί στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Πρέβεζας.

 Περισσότεροι από 70 αθλητές του πινγκ πονγκ συμμετείχαν |από 10 και πλέον περιοχές της Ελλάδας (Αγρίνιο, Κέρκυρα, Γιάννενα, Άρτα, Γρεβενά, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Τρίπολη και Αθήνα,Βόλο κ.α) ήρθαν στην Πρέβεζα για να παίξουν Ping Pong!

 αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα μας στους διοργανωτές, που χάρισαν στην Πρέβεζα, σε μια νεκρή τουριστικά περίοδο και κόσμο και πολιτισμό και αθλητισμό. Η Οργάνωση ήταν άψογη, συγχαρητήρια στον κόσμο που στήριξε τη διοργάνωση και του χρόνου με υγεία! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα