Παρασκευή, 26/04/2024 | 05:57

Νοσοκομείο Πρέβεζας: την πρόταση της ΤΟΜΗΣ, υιοθέτησαν όλοι οι φορείς!

682 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/10/2015, 8:35 μμ | 0 σχόλια

Αν ως μέσο ενημέρωσης είμαστε περήφανοι για τη διαδρομή μας, όλα αυτά τα χρόνια ως ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση, είναι τα λιθαράκια που έχουμε βάλει σε κοινωνικά ζητήματα και παρεμβάσεις,  όπως π.χ. το κέντρο απεξάρτησης, για το οποίο όλοι οι φορείς τότε, είχαν δημόσια παραδεχθεί και ευχαριστήσει την εφημερίδα  ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση, που το είχε αναδείξει!
Σε ότι αφορά τις δράσεις και κινητοποιήσεις για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του νοσοκομείου Πρέβεζας, εβδομάδες πριν το συλλαλητήριο, είχαμε γραπτώς διατυπώσει την άποψη ότι το πρόβλημα δεν θα πρέπει να μείνει με πρωτοβουλίες εντός των τειχών και ότι για να καταγραφεί αποτέλεσμα, απαιτείται να γίνει Παμπρεβεζάνικο συλλαλητήριο στην Αθήνα, στο υπουργείο υγείας, με τη συμμετοχή όλων των , πολιτών ετεροδημοτών κλπ. (συγκεκριμένα στη στήλη “Αντικειμενικά”) Πρόταση που επαναλαμβάναμε το τελευταίο διάστημα στην εφημερίδα ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση (Ευτυχώς τα γραπτά μένουν). Στο σημερινό συλλαλητήριο Παρασκευή 30 Οκτώβρη 2015, έγιναν χαιργετισμοί από συνδικαλιστικούς φορείς,  χωρίς πουθενά, να αναφερθεί η πρόταση που εδώ και βδομάδες έχουμε γραπτώς καταθέσει στην τοπική μας κοινωνία. Με τη λήξη του συλλαλητηρίου επαναλάβαμε και από τη διαδικτυακή ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση, την πρότασή μας. Στο λινκ που ακολουθεί:  http://www.tomistinenimerosi.gr/2015/10/nosokomeio-prevezas-apotuxia-to-sullalhthrio-aksioi-ths-moiras-mas.html
 Το απόγευμα της ίδιας μέρας συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας και φαίνεται ότι σε ορισμένους ήρθε η… Θεία φώτιση και έκαναν τη δική μας πρόταση, που έγινε αποδεκτή από τους περισσότερους φορείς. Δε διεκδικούμε την πατρότητα της πρότασης για Παμπρεβεζάνικο συλλαλητήριο στην Αθήνα και το υπουργείο υγείας, μας αρκεί που  την υιοθέτησαν. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες για την ανάπτυξη της περιοχής μας!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα