Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:22

Διαμαρτυρία των Τριτέκνων Πρέβεζας

725 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/10/2015, 2:58 μμ | 0 σχόλια

Ο   Σύλλογος  Τριτέκνων  Ν.  Πρέβεζας  διαμαρτύρεται έντονα για τη συμπεριφορά και την επανειλημμένη ασυνέπεια λόγων και πράξεων της Κυβέρνησης στο θέμα των Οικογενειακών Επιδομάτων  και  επιδομάτων  σίτισης  .
Τις τελευταίες μέρες οι τρίτεκνοι της χώρας γινόμαστε μάρτυρες της επαναλαμβανόμενης κοροϊδίας εκ μέρους της κυβέρνησης όσον αφορά στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων. Οι αλλεπάλληλες αναβολές, οι αστήριχτες δικαιολογίες έχουν φέρει σε απόγνωση τους δικαιούχους και έχουν οξύνει ακόμα περισσότερο την ήδη προβληματική τους κατάσταση.
Οι τρίτεκνες οικογένειες, που με πρόσχημα την κρίση, σήμερα είναι σε τραγική κατάσταση από τα γενικότερα μέτρα της κυβέρνησης, με τις μαζικές περικοπές μισθών, συντάξεων, την υπερφορολόγηση και την ανεργία, δέχονται ακόμα ένα πλήγμα, αφού σε κάθε περίπτωση χιλιάδες δικαιούχοι στερήθηκαν για αρκετές ημέρες το πενιχρό προνομιακό επίδομα που τους είναι αναγκαίο για να  αντιμετωπίσουν τις εξαθλιωτικές συνθήκες διαβίωσης.
Η Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας (ΟΠΟΤΤΕ) διαμαρτύρεται έντονα για τη συμπεριφορά και την επανειλημμένη ασυνέπεια λόγων και πράξεων και απαιτεί:
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΚΡΟΒΑΤΙΣΜΟΙ στις πλάτες των εξαθλιωμένων τρίτεκνων οικογενειών της χώρας.
ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ν’ αποπροσανατολίζουν ώστε να περάσουν ει δυνατόν αναίμακτα στην κατακρεούργηση των προνοιακών επιδομάτων και βοηθημάτων που έχουν δρομολογήσει.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ!
               Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα