Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:36

Καταγγελία των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά της ΝΔ στην Πρέβεζα!

1019 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/09/2015, 9:57 πμ | 0 σχόλια
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Πρέβεζας καταγγέλλουν την τοπική οργάνωση της Ν.Δ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ.
Κατά την διάρκεια της προεκλογικής τους συγκέντρωσης στην πλατεία δικαστηρίων στην Πρέβεζα στις 18/09/2015 χρησιμοποίησαν ταμπλό των ανεξάρτητων ελλήνων και ιδιωτικής επιχείρησης για να προβάλουν τον κ. Μειμαρακη καταστρέφοντας στην τελική ξένα περιουσιακά στοιχειά !!!
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Πρέβεζας έχουν επιδείξει πολίτικο πολιτισμό και έχουν σεβαστεί τις αποφάσεις της διακομματικής επιτροπής και το υλικό των υπολοίπων πολιτικών φορέων.
Είναι απαράδεκτο κόμμα, το όποιο ευαγγελίζεται την προκοπή την εντιμότητα την δικαιοσύνη , μόνο προεκλογικά, να ενεργεί αυθαίρετα και να καταπατά, καταστρέφει και επιβάλει τα θέλω του με τσαμπουκά.
Αυτοί  λοιπόν αύριο θέλουν να μας κυβερνήσουν…..
Ελπίζω από τις ενέργειες και τις πρακτικές  τους να καταλαβαίνει και ο ποιο αφελής πολίτης πως εννοούν την διακυβέρνηση…. κάνω ότι θέλω, όπου θέλω και όπως το θέλω… με αυτή την νοοτροπία μας οδήγησαν εδώ σήμερα και έρχονται με τις ενέργειες τους να επιβεβαιώσουν το πολίτικο τους ήθος…
Να τους χαιρόμαστε !!!
Απαιτώ την αποκατάσταση του δικού μας προεκλογικού υλικού, στα δικά μας ταμπλό που αυθαίρετα χρησιμοποίησαν και κατέστρεψαν όπως επίσης  και την δημόσια συγγνώμη τους.
Εν αναμονή  λοιπόν και άμεσα θα υπάρξει πολύ πιο δυναμική δράση και αντίδραση…
Υ.Γ.  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΕΡΗΣ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα