Παρασκευή, 29/03/2024 | 14:58

Άνω -Κάτω η βαθμολογία της Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας- Μεγάλο διπλό του Απόλλωνα Πάργας, στο Θεσπρωτικό

2861 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/10/2017, 11:42 πμ | 0 σχόλια

Μετά την εμβόλιμη αγωνιστική στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, τα αποτελέσματα, έδειξαν ότι δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄Εθνική. Εννιά ίσως και περισσότερες ομάδες έχουν βάσιμες ελπίδες για να διεκδικήσουν το φετινό πρωτάθλημα στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και παράλληλα την άνοδο στη Γ΄Εθνική. Η Φορτούνα Βαλανιδοράχης πήρε διπλό στο Κανάλι από τον Ερμή (0-1) και ο Ερμής χτίζει ένα αρνητικό σερί, παρότι το ξεκίνημά του, ήταν εντυπωσιακό. Ο Αχέρων Καναλακίου κέσπασε με 7άρα, νικώντας 7-1 τον Ηρακλή Αγίου Γεωργίου. Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού ενώ είχε την ευκαιρία να ξεφύγει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, υπέστη ήττα από τον Απόλλων Πάργας. Μόνο τυχαία δεν ήταν αυτή η νίκη για τον Απόλλωνα, αφού όσο ο χρόνος κυλά, είναι βέβαιο ότι η ομάδα της Πάργας, θα παρουσιάζεται περισσότερο ανταγωνιστική.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μουστάκας, θα βλέπει τον χρόνο να δουλεύει για τον Απόλλωνα Πάργας κι αυτός να έχει περισσότερους παίκτες σε ετοιμότητα.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα που ξεκίνησε να χτίζει ένα σερί νικών, νικώντας εντός έδρας τον Αχέρων και εκτός τον Ηρακλή Αγίου Γεωργίου, δεν τα κατάφερε να διευρύνει το σερί του, αφού παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1, με τον Α.Ο. Καρυάς. Ακολουθούν τα στοιχεία που μας στάλθηκαν από τον ΠΑΣ Πρέβεζα, για τον συγκεκριμένο αγώνα και ακολούθως, συνεχίζουμε τον σχολιασμό τα της Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

ΠΑΣ Πρέβεζα – ΑΟ Καρυάς 1-1

Σκόρερ: Σκαμνέλος 3’ (σουτ) – Χότζας 45’ (σουτ)

Διαιτητής: Χουλιάρας

Βοηθοί: Τσόγκας – Λαϊνάς

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Κώτσης, Τουργέλης (58’ Ντέντι), Πανταζής, Ντιό, Λεόπουλος, Μουρεχίδης (46’ Ντέτσικας), Σκαμνέλος, Δημουλιάς (72’ Καζούκας), Τσάλας, Καρίπογλου (46’ Κατσούλας), Μπόμπορης.

ΑΟ Καρυάς (Βλασσόπουλος): Βενέτη, Χαλκιόπουλος, Φούντας, Ρεκατσίνας, Σάντας Ε., Χότζας (70’ Κακουλαντωνάκης), Σταματέλος (90 Γιάπλες), Μεϊντάνης, Μονόλιθος (85’ Γιολένα), Ορφανός, Κρητικός (87’ Σάντας Χ.).

 

Άγγελος Μπέκας: «Δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Αγωνιστικά δεν ήμασταν σωστοί μέσα στο γήπεδο. Είχαμε αγωνιστική απειθαρχία. Δε μπορέσαμε να κάνουμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν γκολ. Η Καρυά ήταν μία ομάδα με παίκτες καλούς, έκαναν σωστή άμυνα, κράτησαν τη μπάλα. Εμείς δεν μπορέσαμε να παίξουμε οργανωμένα. Ήμασταν κακοί, δεν δικαιολογούμαστε. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς, η ισοπαλία είναι σαν ήττα για τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Δεν είμαστε εύκολοι στο γκολ. Το πετυχαίνουμε δύσκολα. Χάνουμε γκολ μπροστά από το τέρμα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται αυτό. Πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Πρώτα εμένα και μετά τους παίκτες, που πρέπει να βρούνε την ηρεμία τους και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχει η ομάδα».

Μάλιστα για μια ακόμη φορά, αποδείχθηκε ότι ο φετινός ΠΑΣ Πρέβεζα, δεν έχει το γκολ και το λέει δημόσια και ο προπονητής της ομάδας, στη διοίκηση δεν θα αποκτήσουν επιθετικό; Θα αφήσουν την ομάδα να πορεύεται χωρίς επιθετικό; Και πως περιμένουν να λυθεί το πρόβλημα, ως δια μαγείας; Ο ΠΑΣ Πρέβεζα, χρειάζεται δύο παίκτες (τουλάχιστον) εντακαδάτους, ο ένας πρέπει να είναι επιθετικός. Μπορεί να βόλεψε τη διοίκηση ότι η ομάδα σκόραρε με Αχέρων Και Άγιο Γεώργιο, αλλά γενικά είναι πασιφανές ότι δεν μπορεί εύκολα να σκοράρει και το γεγονός αυτό, στερεί βαθμούς από την ομάδα.

Ο Α.Ο. Παλαίρου ήρθε ισόπαλος με τον Α.Ο. Πλαγιάς και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, η ομάδα του Θωμά Βασιλειάδη, έπιασε κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Οδυσσέας Νυδρίου συνέτριψε με 5-0 την Α.Ε. Πρέβεζας, ερχόμενος με φόρα, από την εκτός έδρας νίκη του επί του Α.Ο. Καρυάς και μάλιστα με σκορ 3-0. Σε δύο αγώνες ο Οδυσσέας έχει ισάριθμες νίκες έχει σημειώσει 8 γκολ (!) και  δεν έχει δεχτεί κανένα.

Ο Αμβρακικός Βόνιτσας νίκησε 2-0 τον Α.Ο. ΡΙΑ και στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, υπάρχουν η Α.Ε. Πρέβεζας και ο Α.Ο. ΡΙΑ, με τον βαθμό της ισοπαλίας που πήραν στον μεταξύ τους αγώνα. Συνεχίζει να προβληματίζει η φετινή πορεία της  ιστορικής Α.Ε. Πρέβεζας. Η φετινή πορεία της Ένωσης, πληγώνει…

Ο Θρίαμβος Λούρου πήρε μια μεγάλη σε έκταση νίκη και είναι η δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα, το 7-1 επί της Αναγέννησης Αχερουσίας, μπορείς να το χαρακτηρίσεις και.. ξέσπασμα!

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ξεκάθαρα ότι στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ένα πρωτάθλημα που αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Ένα πρωτάθλημα ανοιχτό σε όλα, όπου όλοι έχουν ελπίδες…

Τα αποτελέσματα της εμβόλιμης αγωνιστικής και η βαθμολογία όπως μεταδόθηκαν από το www sportime24.gr

Ερμής Καναλίου-Φορτούνα Βαλανιδοράχης 0-1

Αχέρων Καναλακίου-Ηρακλής Αγίου Γεωργίου 7-1 

Κεραυνός Θεσπρωτικού-Απόλλων Πάργας 0-1  

ΠΑΣ Πρέβεζα-ΑΟ Καρυάς 1-1  

ΑΟ Παλαίρου-ΑΟ Πλαγιάς 0-0          

Οδυσσέας Νυδριού-ΑΕ Πρέβεζας 5-0

Αμβρακικός Βόνιτσας-ΑΟ ΡΙΑ 2-0

Θρίαμβος Λούρου-Αναγέννηση Αχερουσίας 7-1

 

 

 

 

Σε κάθε περίπτωση, στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια και θα είμαστε εδώ να σχολιάζουμε με το δικό μας τρόπο, την πορεία του πρωταθλήματος.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα