Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:52

Πρόσεξαν τις άμυνες… ΠΑΣ Πρέβεζα-Θρίαμβος Λούρου 0-0

1346 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/09/2017, 8:25 πμ | 0 σχόλια

Σε ένα παιχνίδι που το άγχος της πρεμιέρας ήταν φυσιολογικό, ΠΑΣ Πρέβεζα και Θρίαμβος Λούρου, έδειχναν να πρτοσέχουν πρώτα τις άμυνες και μετά, να σκοράρουν. Παρότι βρέθηκε αρκετός κόσμος το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας Ολυμπιονίκου Αθανασίας Τσουμελέκα, δεν ανταμοίφθηκε με γκολ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι πρόκειται για δύο από τις ομάδες, που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Στοιχεία από sportime.gr Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ Πρέβεζα ήρθε στο 30΄ όταν ο Μπόμπορης με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Παναγιωρίδη.

Με το ρολόι στο Αθανασία Τσουμελέκα να σημαδεύει το 65ο λεπτό, η ομάδα του Σάκη Λέτσου είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, όταν ο Κώστας Μπρούβας έκανε το σουτ αλλά ο Diaw έδιωξε με υπερένταση πάνω στην γραμμή.

Όσο πλησιάζαμε στο φινάλε, βγήκε και η κούραση των δυο ομάδων που κοίταζαν και την άμυνα τους, το σκορ δεν διαφοροποιήθηκε με το 0-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Ποντίκης-Γκαρτζονίκας

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης, Πανταζής (88΄ Tουργέλης), Ντέντι, Λεόπουλος, Diaw, Ντέτσικας (42΄ Xουλιάρας), Νίκου (54΄ Λιάσκος), Τσάλας (76΄ Καζούκας), Μπόμπορης, Κουτρούμπας.

Θρίαμβος Λούρου (Σάκης Λέτσος): Παναγιωτίδης, Γόγολος, Κώστας, Τζιάκος, Κολιός Π. (82΄ Κατσαντώνης), Ζάκκας (63΄ Δήμας Θ.), Μπρούβας (89΄ Σάκκος), Γεωργίου, Κολιός Γ. (88΄ Καρασαββίδης).

Δήλωση Άγγελου Μπέκα, προπονητή του ΠΑΣ Πρέβεζα:

«Κάθε αρχή και δύσκολη. Νομίζω ότι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε. Μπήκαμε στη διαδικασία να παίξουμε κι εμείς όπως περιμέναμε να παίξει ο Θρίαμβος Λούρου. Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι η ομάδα έδειξε ορισμένα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι με το «Χ» και είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε και να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία να μπορέσει να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στην απουσία μόνο του Κώστα Δημουλιά, έλειπαν κι άλλα παιδιά. Πάντα κάποιος θα λείπει, δεν είναι νομίζω πρόβλημα αυτό για την ομάδα. Σημασία έχει ότι με αυτά τα παιδιά είμαστε από τις 31 Ιουλίου στο γήπεδο, θα συνεχίσουμε, θα κάνουμε την προσπάθειά μας και όπου βγει».

Δήλωση Νίκου Λεόπουλου, παίκτη του ΠΑΣ Πρέβεζα:

«Ξεκινήσαμε δυνατά και οι δύο ομάδες, αλλά δεν μας βγήκαν οι φάσεις όπως τις περιμέναμε και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αρκετές φάσεις για να πετύχουμε ένα γκολ αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Πιστεύω πως ακόμη είναι αρχή και δεν έχουμε δείξει αυτό που πρέπει να δείξουμε. Πιστεύω ότι στη συνέχεια της σεζόν η ομάδα θα καταφέρει πολλά πράγματα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο γιατί ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο που μετά από αρκετά χρόνια ο κόσμος ξαναήρθε στο γήπεδο, δημιούργησαν ένα πολύ δυνατό κλίμα και συμπαράσταση για την ομάδα».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα