Σάββατο, 27/04/2024 | 00:43

Η Επιστροφή του DJ Χάρη Τσίτου, στις “Καμάρες” στην Πάργα

1622 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/06/2017, 7:37 μμ | 0 σχόλια

Ένα από τα πιο ιστορικά κλαμπ, της Ηπείρου και όχι μόνο, ανοίγει ξανά τις πύλες του, για να προσφέρει τη διασκέδαση που με μοναδικό τρόπο, προσφέρει. Πολλά καλοκαίρια στην Πάργα, οι Καμάρες ήταν κάτι εξαιρετικό αναφορικά με τη διασκέδαση, όσον αφορά τον Χάρη Τσίτο; Πέρα από την οικογενειακή φιλία χρόνων, των πατεράδων μας, έτυχε να τον γνωρίσω στην Πάργα και να απολαύσω τις μουσικάρες του. Ο ίδιος με τη νέα διεύθυνση, επιστρέφει στις Καμάρες το φετινό καλοκαίρι και το σχολίασε ως εξής:  

“Μετα απο 10 χρονια επιστρεφω σαν Guest Dj στο ιστορικοτερο club της Παργας απο τα πρωτα της δεκαετιας του 80 στις Καμαρες, που ανοιγουν ξανα και αφου περασα ως Resident dj τα καλοκαιρια απο το 2004 ως και 2007. Θα χαρω πολυ να ξαναδω τους πολλους καλους φιλους που εκανα ολα αυτα τα χρονια, και με εκαναν να αισθανθω την Παργα σαν το δευτερο σπιτι μου και να την αγαπησω σαν δευτερη πατριδα μου.Καλες δουλειες στους νεους ιδιοκτητες Konstantinos Tousis και Hlias Tousis δυο νεα παιδια γεματα ορεξη και φρεσκες ιδεες, χαιρομαι που τους ειχα γνωρισει μικρα παιδια τοτε με τον πατερα τους και παλιο ιδιοκτητη Γιωργο Τουση και Γρηγορη Ντοκο και ειχαμε περασει μοναδικα καλοκαιρια.”

Σε ότι με αφορά, δεν θα ξεχάσω ποτέ, όλα τα παιδιά, από τον Γρηγόρη τον Γεωργίου, τον Γιώργο Τούση, τον Γρηγόρη Ντόκο, τον Βασίλη τον Τούση, τον Ράκη και όλο τον κόσμο που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές πραγματικής διασκέδασης. Στη νέα διεύθυνση στον Κώστα και τον Ηλία Τούση, εύχομαι καλή επιτυχία, αν και τη θεωρώ δεδομένη. Καλό μας καλοκαίρι, καλή διασκέδαση στις “Καμάρες” στην Πάργα.

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα