Παρασκευή, 26/04/2024 | 17:39

Πρέβεζα: μεγάλη επιτυχία! 3η η Αθανασία Τσαραβά!

748 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/05/2016, 5:51 πμ | 0 σχόλια


Μεγάλη επιτυχία ήταν αυτή της Αθανασίας Τσαραβά, για τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Πρέβεζας (Ping Pong) που κατέκτησε την τρίτη θέση, στην κατηγορία των γυναικών στο 1ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης Βετεράνων και Ανεξάρτητων Βόρειας Ελλάδας που διεξήχθη 7 & 8 Μάη 2016, στην Καβάλα

. Εκτός από την Αθανασία όμως και ο Γιώργος Μπέκας τα πήγε αρκετά καλά στην κατηγορία των Ανδρών, αφού κατέκτησε την 6η θέση. Κάτι όμορφο γίνεται στο πινγκ πονγκ Πρέβεζας και συγκεκριμένα στο σύλλογο των Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Πρέβεζας και αξίζει να τους συγχαρούμε. 

Το Δ.Σ. του συλλόγου, σημειώνει χαρακτηριστικά: “Σαν Δ.Σ.  θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΑΘΑΝΑΣΙΑ για τη μεγαλύτερη χαρά που έχει δώσει στην ιστορία του συλλόγου μας .Να είναι  καλά , και να έρχεται σε περισσότερες προπονήσεις . Σίγουρα , γυναικεία ομάδα ping pong από την Πρέβεζα με διακρίσεις , μας βάζει σε πολλές καλές σκέψεις για το μέλλον. Όλες οι ομάδες μας αγαπάνε , περνάμε ωραία , αθλούμαστε , διαφημίζουμε την πόλη μας .Καλούμε τους φίλους και τις φίλες  του αθλήματος να βρουν χρόνο και να εμφανιστούν στο γήπεδο . Η αποστολή της ομάδας για του χρόνου ετοιμάζεται από τώρα για να μην την πατήσουμε όπως πέρυσι . Οι συμμετοχές δηλωνονται μέσα Σεπτεμβρίου. 
Η ομάδα μας θα συναιχίσει τις προπονήσεις μέχρι το τέλος ΜΑΙΟΥ κάθε Τρίτη και Πέμπτη 20,00_22,00  και ( Σαββατο / Κυριακή από τις 19,00 και μετά γιά όλες τις ηλικίες )  .ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα