Παρασκευή, 26/04/2024 | 21:47

Ο Σπύρος Κυριάκης, υποψήφιος για σύνεδρος στη ΝΔ!

848 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/03/2016, 4:03 μμ | 0 σχόλια

Την υποψηφιότητά του στο νομό Πρέβεζας, για την εκλογή του, ως σύνεδρος, στο συνέδριο της ΝΔ, ανακοίνωσε ο γνωστός επιχειρηματίας της Πάργας Σπύρος Κυριάκης. Η ανακοίνωση, έχει ως εξής:

Φίλες και Φίλοι,
Οι καταστάσεις που βιώνουμε καθημερινά επιδεινώνονται διαρκώς με τις προκλήσεις να μην περιορίζονται σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο αλλά να αφορούν άμεσα ακόμα και την εθνική μας κυριαρχία.Βρισκόμαστε σε μια μεταβαλλόμενη εποχή όπου η χώρα μας ολισθαίνει διαρκώς τείνοντας να γίνει η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα του τρίτου κόσμου.Το λάθος της ιστορίας με την ονομασία «ΣΥΡΙΖΑ» με τις ιδεοληψίες και τους τυχωδιοκτισμούς του, θέτει την χώρα στο περιθώριο αντιτασσοντ…ας τον λαικισμό στη θέση της λογικής.
Υπο το πρίσμα αυτό και αισθανόμενος την ανάγκη να συνεισφέρω στην διαμόρφωση της πολιτικής ατζέντας που θα οδηγήσει την χώρα σε μια νέα εποχή,θέτω υποψηφιότητα για την θέση του συνέδρου στο 10ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Με παρακαταθήκη τους κοινούς μας αγώνες χρόνων και θεωρώντας υποχρεώση μου την ενίσχυση του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη,διεκδικώ την ψήφο της γενιάς μου και ζητώ από τους φίλους και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας να με στηρίξουν στην προσπάθεια αυτή.

Με τιμή
Σπύρος Κυριάκης

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα