Παρασκευή, 26/04/2024 | 21:13

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Περιφέρεια Ηπείρου) έκοψε την πίτα της στην Πρέβεζα!

1576 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/01/2016, 10:35 πμ | 0 σχόλια

Είναι από τις δραστηριότητες που και κόσμο φέρνουν στην περιοχή μας, αλλά και την διαφημίζουν! Ένα τέτοιο γεγονός, ήταν και η κοπή πίτας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας (Περιφέρεια Ηπείρου) που έκοψε την πίτα της στο Κατάστημα TEXAS του Θανάση Βρεττού, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016.

                                               

 Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κ. Καρουμπας Μίλτος και Καρουμπας Βασίλης, όλα τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων στην Ήπειρο, αιρετοί φορείς του τόπου αλλά και κορυφαίοι  σεφ από όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους ο βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης, ο δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Γιάννης Γιαμάς, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας Βαγγέλης Συγκούνας κ.α.. Κατά την διάρκεια αυτής της πολύ σημαντικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα του Υπεύθυνου των γραφείων της Λέσχης στην Πρέβεζα και σπουδαίου αρχιμάγειρα Θανάση Βρεττού, τιμήθηκαν για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας, ο Υπεύθυνος του Γραφείου Ιωαννίνων και εκπαιδευτής πλέον κ. Δοτσιος Αδαμος, το μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων στην Άρτας κ. Ευαγγελία Γεωργοκίτσιου και ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης ο Θανάσης Βρεττός. Στην συνέχεια ο Υπεύθυνος του Γραφείου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος στην Άρτας κ. Μανίκας Γιάννης παρουσίασε στους παρευρισκομένους τα νέα μέλη της Λέσχης στην Άρτα. Όπως το ίδιο έκανε και ο Θανάσης Βρεττός για την Πρέβεζα, ο οποίος μάλιστα το έκανε με εμφανή την συγκίνηση στο πρόσωπο του.Ο Υπεύθυνος της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Τάσος Τόλης έκοψε την πίτα ευχόμενος καλή και δημιουργική χρονιά ενώ στον τυχερό που πέτυχε το φλουρί δόθηκε δώρο μια εικόνα. 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Γιαμάς πρόσφερε τόσο στον Μίλτο Καρούμπα όσο και στον Τάσο Τόλη Λεύκωμα της Εμπορικής διαφήμισης των καταστημάτων της Πρέβεζας, την εποχή του Μεσοπολέμου!  

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την τύχη να απολαύσουν ένα εξαίσιο ηπειρώτικο γεύμα το οποίο επιμελήθηκαν ειδικά για την εκδήλωση τα μέλη της λέσχης, ενώ την παράσταση έκλεψε η Μπλατσάρα που έφτιαξε με τα χεράκια της η κ. Δήμητρα, μητέρα του Θανάση Βρεττού από την οποία υποθέτουμε ότι πήρε και το μοναδικό αυτό ταλέντο στην μαγειρική και τα νόστιμα Ηπειρώτικα τυροκομικά που προσέφερε με ευχαρίστηση η εταιρία τυροκομικών του κ. Καράλη. Όσον αφορά το φλουρί; τυχερός ήταν ο συμπατριώτης μας Τάσος Σκλαβενίτης που μάλιστα εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να δημιουργηθεί μουσείο Γαστρονομίας στην Πρέβεζα!  Το Φωτογραφικό υλικό είναι από το Mypreveza.gr 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα