Παρασκευή, 29/03/2024 | 02:33

Πάργα: 20 χρόνια προσφοράς των εθελοντών αιμοδοτών!

1997 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/10/2015, 10:25 πμ | 0 σχόλια

Είκοσι χρόνια κοινωνικής προσφοράς, συμπληρώνει ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ανθούσας- Πάργας “Βασίλειος Χατζής” και το Σάββατο 10-10-2015 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε λαμπαδηδρομία παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, από την Πάργα, με κατάληξη την κεντρική πλατεία του χωριού της Ανθούσας.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης, ο πρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Γιαμάς, οι αντιδήμαρχοι. Πάργας  Κωνσταντίνος Σπανός, Γιώργος Βλασίου, ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Δημήτρης Κώτσης, ο πρώην δήμαρχος Πάργας Θανάσης Λιόλιος, εκπρόσωποι από το σύλλογο γυναικών Πάργας, από τον σύλλογο γυναικών Αγιάς, από τον πολιτιστικό σύλλογο Ανθούσας, από την ομάδα γυναικών Ανθούσας, αθλητικοί σύλλογοι της περιοχής (Αστέρας Ανθούσας, Αετός Αγιάς).

 Ομιλία για την σπουδαιότητα του εθελοντισμού πραγματοποίησε ο πρόεδρος του συλλόγου Περικλής Λιάκρης, ευχαριστώντας παράλληλα τους χορηγούς της εκδήλωσης

: Κοινοπραξία Λεμβούχων Πάργας, Ταβέρνα “Το Δίχτυ” Νίκος Δημόπουλος, Ξενοδοχείο PARGA BEACH, Στράτος Ιωάννου, Εστιατόριο- Καφέ το Κάστρο 1830 Πέτρος Τζούρος, Ωησταριά Ιωάννης Λαμπρούσης, Super Market Arista Αυγή Σπύρου, Νάστας Αντώνιος Δήμαρχος Πάργας, Καφέ μπαρ Χρήστος Σταμάτης, Super Market Καφούρ Μαρινόπουλος, Λογιστικό γραφείο Στέργιος Έξαρχος, Μικρούλης Κωνσταντίνος έμπορος Πρέβεζα, Ξενοδοχείο “Μαϊστράλι” Κώστας Λιάκος, Καφέ Μπάρ, Διονύσης Λαμπρούσης. Εστιατόριο Αθανάσιος Τσοβίλης, Ξενοδοχείο “Βάλτος beach” Χρήστος Γκογκοζώτος, Θωμάς Αλεξίου Κλιματισμός- Θέρμανση, Καφέ μπαρ Όασις Ευάγγελος και Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Μεϊμάρογλου Διακοσμητής, Ψησταριά Φίλιππας Ανδρέου, Τουριστικό γραφείο Σκάρπος Tours, TANGO EPE- ΒΑΛΤΟΣ, Πιτσαρία OSCAR Χρήστος Ανδρέου. Μέγας χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο Άκης Ευθυμιάδης!

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν Μπάκος Λουκάς πρωταθλητής Kick boxing (ως 80 κιλά), Μπουγιούκα Εύα, τριταθλήτρια Ελλάδος (στα συν 70) στο TAE KWON DO και το 2014 και το 2015, Μάνου Μάρθα τριταθλήτρια Ελλάδος 2014 Κορασίδων στο TAE KWON DO. Και οι τρεις βραβευθέντες είναι από τον σύλλογο ΕΡΜΗΣ Πάργας, του Πέτρου Πλασκασοβίτη. Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο αργυρός ολυμπιονίκης των Special Olympics του Λος Άντζελες Διονύσης Βουκελάτος και σε χρόνο ρεκόρ, ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ανθούσας Πάργας, προέβλεψε να τον τιμήσει δίνοντάς του μετάλλιο, για την παγκόσμια διάκρισή του. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Στράτος Ιωάννου, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας, ο πρώην νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου, ο πρώην δήμαρχος Πάργας Σπύρος Νούσης και οι ολυμπιονίκες Αθανασία Τσουμελέκα και Έλλη Μυστακίδου! Χαιρετισμό απέστειλε και ο διοικητής του νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος.

 Αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα μας στον σύλλογο για την 20χρονη κοινωνική του προσφορά, στους αιμοδότες που σώζουν ζωές αλλά και στον κόσμο που στηρίζει τις αξιέπαινες προσπάθειες του συλλόγου. Ότι και να γράψουμε για το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Ανθούσας Πάργας θα είναι λίγο, μιλάει ΄το έργο τους και οι ανθρώπινες ζωές που έχουν σώσει!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα