Τρίτη, 30/04/2024 | 03:04

Πρέβεζα: Ο νέος (Βασίλης Ιωάννου) είναι ωραίος, αλλά ο παλιός (Φίλιππας Ξέρας) είναι αλλιώς…

904 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/11/2020, 5:00 μμ | 0 σχόλια

 

 

Μέσα στην καραντίνα το διαδίκτυο έχει την τιμητική του και ειδικά κάποιοι διάλογοι στο facebook έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία.

Ο πρώην νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου (ο οποίος ήταν επιτυχημένος νομάρχης είναι η αλήθεια) Δήλωσε με ανάρτησή του την Παρασκευή 20-11-2020 εξοργισμένος σημειώνοντας:

Εν μέσω υγειονομικής καραντίνας φημολογείται ότι συνέβη κι αυτό, το ανήκουστο!!!
Οι 2 Αντιδήμαρχοι Πρέβεζας, που μετέχουν στο Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Ηπείρου, σε ψηφοφορία που διεξήχθη κατά τη σημερινή συνεδρίαση,και συγκεκριμένα για την λειτουργία των Σταθμών Μεταφόρτωσης, ψήφισαν ενάντια στα συμφέροντα του Δήμου!!!
Αληθεύει;;;
Για ποιον λόγο άραγε και με τίνος την υπόδειξη;;
Αναμένουμε απαντήσεις και επανερχόμαστε….
Στη συνέχεια σχολίασε ο Φίλιππας Ξέρας : Θά ήταν καλύτερα πρώτα νά αναφέρεις ποιο ήταν τό συμφέρον τού δικού μας Δήμου για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τί εννοείς καί αν όντως ψήφισαν λάθος
Νομίζω χρειάζεται περισσότερο ενημέρωση επί τού παρόντος σχολίου σου
Για να συνεχιστεί ο διάλογος ως εξής:
Βασίλης Ιωάννου: Νομίζω ο πλέον αρμόδιος να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες είναι ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ και Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλατζής…
Φίλιππας Ξέρας: όχι Βασίλη εσύ έκανες τό σχόλιο εσύ πρέπει νά δώσεις περισσότερες πληροφορίες καί όχι ο Καλατζής….. μήν πετάς την μπάλα σέ άλλους…..
Βασίλης Ιωάννου: Το σχόλιο μου, κλείνει με μια ερώτηση και με αναμονή απαντήσεων, πριν επανέλθουμε. Μόλις άνοιξε το θέμα Φίλιππα…Εισαι πολύ βιαστικός
Και κάπου εκεί κλείνει ο διάλογος. Έντονος, όμως μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια.
Η αλήθεια είναι ότι σχετικά με τον Φίλιππα Ξέρα που επί σειρά ετών υπήρξε ιδιοκτήτης του Ραδιοφώνου ΡΑΔΙΟ Ήπειρος, συμμετείχε σε εκδόσεις εφημερίδων και γενικά υπήρξε ικανότατος Δημοσιογράφος, τα τελευταία χρόνια Δημοσιογραφεί και ο Βασίλης Ιωάννου, είτε με ραδιοφωνικές εκπομπές, είτε αρθρογραφόντας κλπ. Ναι είναι ωραίος ο Βασίλης ως νέος, όμως ο Φίλιππας, ως παλιός είναι αλλιώς… Και οι δύο βέβαια είναι έμπειροι και “παλιοί” στην πολιτική.
Θα ήταν ευχής έργον και οι δύο να συμμετείχαν σε κέντρα λήψης αποφάσεων της περιοχής μας καθώς και οι δύο είναι ικανότατοι!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα