Τετάρτη, 24/06/2026 | 17:14

Σάββατο 30 Αυγούστου η Λευκή Νύχτα στην Πρέβεζα-Την Κυριακή 31 Αυγούστου η γιορτή της σαρδέλας

845 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/08/2025, 10:30 πμ | 0 σχόλια

 

Το Σάββατο 30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η Λευκή νύχτα στην Πρέβεζα που αναμένεται και φέτος να αποτελέσει πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες. Στον Δήμο Πρέβεζας, στον εμπορικό σύλλογο του ιστορικού κέντρου και στους συμμετέχοντες υπάρχει η σχετική προετοιμασία ούτως ώστε όλα να κυλήσουν με υποδειγματικό τρόπο. Την Λευκή νύχτα τα εμπορικά καταστήματα στην Πρέβεζα θα μείνουν ανοιχτά μέχρι αργά και θα έχουν μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις για τους πολίτες.

Την Κυριακή 31 Αυγούστου πραγματοποιείται η παραδοσιακή γιορτή της σαρδέλας την οποία διοργανώνει ο Δήμος Πρέβεζας και οι χιλιάδες επισκέπτες της Πρέβεζας θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο λιμάνι της Πρέβεζας με μουσική, χορό και σαρδέλα στα κάρβουνα.

Η Πρέβεζα κλείνει με πανηγυρικό τρόπο το καλοκαίρι του 2025 και βέβαια περιμένει χιλιάδες επισκέπτες και τον Σεπτέμβρη αφού για χρόνια τώρα και ο Σεπτέμβρης στην Πρέβεζα λογίζεται ως καλοκαιρινός μήνας!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα