NOT IN OUR LAND – NOT IN OUR NAME (ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΣ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ)
10 Αυγούστου: Ημέρα Δράσης Σε νησιά και τουριστικούς προορισμούς
Ενάντια στη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού και στους υποστηρικτές της
10/8 8 μ. μ στα δικαστήρια
- Η Ελλάδα δεν είναι απλώς «παράδεισος διακοπών». Είναι μια χώρα της οποίας ο λαός στέκεται διαχρονικά και αταλάντευτα στο πλευρό της Παλαιστίνης. Και αυτός ο λαός δεν σωπαίνει μπροστά στη γενοκτονία που διαπράττει το Ισραήλ με τη στήριξη και τη συνενοχή της Δύσης και της ελληνικής κυβέρνησης.
- Καθώς εκατομμύρια τουρίστες κατακλύζουν τη χώρα, ας κάνουμε την παρουσία μας ορατή και ηχηρή. Ας μετατρέψουμε τα νησιά, τις παραλίες, τα σοκάκια, τις βουνοκορφές και τα καταφύγια σε τόπους αλληλεγγύης — όχι χαλάρωσης για τους δολοφόνους στρατιώτες του IDF. Η οργανωμένη προσπάθεια να γίνει η Ελλάδα «καταφύγιο» για όσους συμμετέχουν ή στηρίζουν τη σφαγή στην Παλαιστίνη δεν θα περάσει!
- Η γενοκτονία εντείνεται. Η Γάζα βρίσκεται σε στάδιο 5 λιμού. Όλα τα μάτια και οι καρδιές της ανθρωπότητας είναι στραμμένα εκεί. Απαιτούμε να σταματήσει αυτή η βαρβαρότητα τώρα!
- Η Σύρος, η Ρόδος, ο Άγιος Νικόλαος Κρήτης και άλλες περιοχές έδειξαν το δρόμο.
- Η αλληλεγγύη δεν ποινικοποιείται, το κίνημα δεν καταστέλλεται!
- Στις διακοπές μας δεν ξεχνάμε – δεν σιωπούμε. Κινητοποιούμε και κινητοποιούμαστε.
- Ας βάλουμε τη δική μας φωτιά στην καρδιά του καλοκαιριού. Για την Παλαιστίνη. Για την αξιοπρέπεια. Για να μη γίνει ο τόπος μας χώρος χαλάρωσης των γενοκτόνων.
ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
MARCH to GAZA GREECE











