Τρίτη, 30/04/2024 | 12:13

Ολέθριο σφάλμα της ΝΔ η μη υποψηφιότητα από τον Δήμο Ζηρού-“Φουσκώνουν” ψήφους το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

526 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/04/2023, 12:00 μμ | 0 σχόλια

 

Οι φωστήρες της ΝΔ που έβγαλαν τη λίστα της ΝΔ με τους υποψήφιους βουλευτές στο νομό Πρέβεζας, υπέπεσαν σε ένα ολέθριο σφάλμα, δεν συμπεριέλαβαν υποψήφιο ή υποψήφια από τον Δήμο Ζηρού για να εκπροσωπηθούν στο ψηφοδέλτιο των Εθνικών Εκλογών και οι τρεις δήμοι του νομού Πρέβεζας.

Το ολέθριο αυτό σφάλμα δημιούργησε άσχημο κλίμα σε Νεοδημοκράτες στο Δήμο Ζηρού προκαλώντας οργή και θυμό. Και προσέξτε μιλάμε για τον Δήμο Ζηρού, μία περιοχή που η ΝΔ παραδοσιακά έχει υψηλά ποσοστά.

Στέλεχος της ΝΔ φανερά απογοητευμένος από το “άδειασμα” του Δήμου Ζηρού από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ μας είπε με νόημα: “Θα δείτε τις ψήφους που θα πάρει η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαρία Χήτα στον Δήμο Ζηρού στις 21 Μαϊου και θα καταλάβετε τι έκαναν στη ΝΔ, αυτοί που αποφάσισαν για το ψηφοδέλτιο.”

Θα χάσει πολλές ψήφους η ΝΔ από την αβλεψία των υπεύθυνων για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στο νομό Πρέβεζας που άφησε εκτός τον Δήμο Ζηρού; Με αυτή την αβλεψία “φουσκώνουν” ψήφους το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ;

Με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας την 21η Μαϊου, θα έχει ενδιαφέρον να γίνει μία σύγκριση ανάμεσα στις ψήφους που πήρε το 2019 στο Δήμο Ζηρού με αυτές που θα πάρει τώρα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα