Σάββατο, 27/07/2024 | 03:49

Πρέβεζα: Μεγαλύτερα κορίτσια, “έσωσαν” από παρενόχληση “αρσενικών”, δύο μικρότερα και τα συνόδευσαν σπίτια τους!

477 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/06/2024, 12:27 μμ | 0 σχόλια

Το πως συνέβη το περιστατικό το εξηγεί η μητέρα του ενός κοριτσιού, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της στις δύο μεγαλύτερες κοπέλες. Μάλιστα έχει τίτλο: Όσο υπάρχουν άνθρωποι.

…όσο υπάρχουν άνθρωποι…

Το ότι η κοινωνία μας πλέον είναι κατά ένα μεγάλο μέρος σαθρή ,επιβεβαιώνεται δυστυχώς κάθε μέρα με τον χειρότερο τρόπο.Θα σταθώ όμως στο άλλο κομμάτι της καλοσύνης και της βοήθειας .
Εχθές το βράδυ η κόρη μου 15 ετών μαζί με την συνομήλικη φίλη της ,παρενοχληθηκαν από μια ομάδα ανδρών…αγοριών …ατόμων ,δεν μπορώ να εκφράσω φυσικά τον χαρακτηρισμό που τους ταιριάζει.
Μπροστά στο συμβάν τυχαία βρεθήκαν δύο άλλα κορίτσια μεγαλύτερα τα οποία προθυμοποιήθηκαν να συνοδεύσουν την κόρη μου και την φίλη τους ,έως στο σπίτι μας.Τα κορίτσια πεζά και οι άλλες δύο κοπέλες τις συνοδευσανε ακολούθως με το αυτοκίνητό.
Δυστυχώς ούτε η κόρη μου ούτε η φίλη της πρόλαβαν να συγκρατήσουν πολλά χαρακτηριστικά από αυτές τις κοπέλες.Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για καλοσυνάτα παιδιά …για εξαίρετους χαρακτήρες..σας ευχαριστώ… συγχαρητήρια για το ήθος σας!!!
ΥΓ. Όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι υπάρχει ακόμα…υπάρχει κάτι που δεν έχει χαθεί!!!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα