Παρασκευή, 26/07/2024 | 23:06

Με λαμπερά ονόματα το 22ο το Preveza Jazz Festival

96 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/05/2024, 12:32 μμ | 0 σχόλια

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το 22ο Preveza Jazz Festival, που θα διεξαχθεί στις 30, 31 Μαΐου και 1, 2 Ιουνίου 2024 στον παραλιακό πεζόδρομο της πόλης.
Μουσικοί του κόσμου για ένα τετραήμερο θα “απογειώσουν” το μουσικό αποτύπωμα της πόλης και θα μετατρέψουν για 4 βράδια τον πεζόδρομο σε μια μεγάλη σκηνή τζαζ και έθνικ μουσικής με ελεύθερη είσοδο για όλους.
Το Preveza Jazz Festival 2024 διοργανώνεται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Preveza Jazz Festival, την Περιφερειακή Ενότητα και το Δήμο Πρέβεζας ενώ υποστηρίζεται από το Υπουργείο Πολιτισμού, το Swedish Institute at Athens Σουηδικό Ινστιτούτο , το Πολωνικό Ίδρυμα Instytut Adama Mickiewicza και την Πρεσβεία του Λουξεμβούργου με την πολύτιμη συμβολή των χορηγών του.
Η Χορωδία Αρμονία, η μπάντα του Μουσικού Σχολείου, σχήματα από το Λουξεμβούργο, τη Σουηδία, την Αλβανία, τη Γερμανία και την Πολωνία θα “συναντηθούν” στην παραλία της Πρέβεζας ενώ το βράδυ του Σαββάτου 1η Ιουνίου το κοινό της ευρύτερης περιοχής θα έχει την ευκαιρία να ακούσει την μεγάλη ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη και τους σολίστ Τάκη Φαραζή στο πιάνο και David Lynch στα πνευστά σε τραγούδια γνωστών ελλήνων συνθετών.
Η αυλαία θα πέσει την Κυριακή με τον Shantel ξεχωριστός συνθέτης και ερμηνευτής, που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο με το εκρηκτικό μείγμα της μουσικής του σ’ ένα balkan disco πάρτι, θα ξεσηκώσει το κοινό σε σύμπραξη με τον “δικό” μας Θωμά Κωνσταντίνου .

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα