Παρασκευή, 19/04/2024 | 10:44

Πρέβεζα-ΠΑΣΟΚ-Εθνικές Εκλογές: Ο Γιώργος Δημητρίου διεμβολίζει κι άλλους πολιτικο-κομματικούς χώρους…

469 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/03/2023, 9:34 πμ | 1 σχόλιο

 

Από την αρχή ως ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση σας είχαμε ξεκαθαρίσει παρά τα όποια δημοσιεύματα με αναφορά το κέντρο, ότι η υποψηφιότητα του Γιώργου Δημητρίου ως υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο νομό Πρέβεζας, είναι δεδομένη.

Δικαιωθήκαμε ως προς την εκτίμησή μας στο 100%. Η υποψηφιότητα του Γιώργου Δημητρίου έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον κόσμο της κεντροαριστεράς στο νομό Πρέβεζας και όχι μόνο.

Το και όχι μόνο, έχει τη σημασία του αφού ο Γιώργος Δημητρίου ως υποψήφιος βουλευτής του νομού Πρέβεζας, όχι μόνο συγκεντρώνει ξανά κόσμο στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ακολουθούσε άλλες πολιτικές κατευθύνσεις, αλλά παράλληλα διεμβολίζει οριζόντια και άλλους πολιτικο-κομματικούς χώρους…

Όσο κι αν μιλάμε για Εθνικές εκλογές, όσο κι αν ακούγεται λιγάκι παράξενο, όταν πρόκειται για πρόσωπα όπως ο Γιώργος Δημητρίου, κομματικά όργανα άλλων μοιάζουν αδύναμα στο να συγκρατήσουν κόσμο που θέλει να κάνει μια διαφορετική επιλογή από αυτή που του υπαγορεύει, ο… κομματικός σωλήνας.

Γενικά ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργος Δημητρίου βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση και έχει μεγάλη αποδοχή στο εκλογικό σώμα του νομού Πρέβεζας…

1 σχόλιο για “Πρέβεζα-ΠΑΣΟΚ-Εθνικές Εκλογές: Ο Γιώργος Δημητρίου διεμβολίζει κι άλλους πολιτικο-κομματικούς χώρους…”

  1. Ο/Η Νίκος λέει:

    Ρε φιλε μας ζαλισες.Ποσα αρθρα θα γραψεις;Σιγα τον σωτήρα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα