Τετάρτη, 24/04/2024 | 20:43

Σύλλογος Πολιτικών συνταξιούχων Πρέβεζας: Κύριε υπουργέ μην αρνείστε το διάλογο

393 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/10/2022, 11:09 πμ | 0 σχόλια

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Πρέβεζα 7 Οκτωβρίου 2022
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Μ. Μπότσαρη 47
Τ.Κ.48100 ΠΡΕΒΕΖΑ
ΤΗΛ.268206127 ΠΡΟΣ
Email.spsdprevezas@gmail.com
Αριθ.πρ.41 Τον Υπουργό Εργασίας και κοινωνικών Υποθέσεων
κ. Κωστή Χατζηδάκη
Ναυάρχου Νικοδήμου 2 και Φιλελλήνων Τ.Κ 10557
ΑΘΗΝΑ

Ανοιχτή Επιστολή- Διαμαρτυρία

Κύριε Υπουργέ
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων (ΠΟΠΣ),που λειτουργεί από το 1947,συνεργαζόμενη με τους περιφερειακούς Συλλόγους Συνταξιούχων έχει παρουσιάσει μεγάλη προσφορά υπηρεσιών τόσο στους Συντ/χους Δ.Υ της χώρας μας όσο και στην Ελληνική κοινωνία γενικότερα.
Όμως αυτή τη στιγμή ο οργανωμένος κλάδος των συντ/χων Δημοσίων Λειτουργών (ΠΟΠΣ και ΣΥΛΛΟΓΟΙ) με θλίψη και πικρία σας αναφέρουμε ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα της διάλυσης υπαιτιότητα της αδιαφορίας και της εχθρικής στάσης, θα λέγαμε, της σημερινής Κυβέρνησης και ιδιαίτερα του Υπουργείου σας.
Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα 1) Από την άρνησή σας, με διάφορα προσχήματα, να δεχθείτε τους εκπροσώπους των Συντ/χων του Δημοσίου, να τους ακούσετε, να εξετάσετε τα προβλήματα τους και, αν τα θεωρείτε δίκαια και λογικά, να δώσετε κάποιες λύσεις. 2)Αποδεικνύεται και από την κωλυσιεργία η άρνησή σας να αποδώσετε στις πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες οργανώσεις μας, από το 2018 έως σήμερα τα ποσά που μας αναλογούν ,και που είναι προϊόν των 20 λεπτών μηνιαίως ,τα οποία προαιρετικά προσφέρει κάθε σντ/χος Δ.Υ για την ύπαρξη και λειτουργία της ΠΟΠΣ και όλων των συλλόγων της χώρας, όπως νόμιμα ορίζουν οι Ν.4387/16 και 4611/19.Είναι θλιβερό μια κυβέρνηση μακρόπνοη και αυτοδύναμη να συνδέει το όνομά της με τη διάλυση μιας πανελλήνιας Ομοσπονδίας, μαζί με τους συλλόγους όλων των Νομών της χώρας ,με μέλη που ξεπερνούν τα 350.000,μιας ομοσπονδίας με μεγάλη ιστορία και πλούσια δράση.
Κύριε Υπουργέ
΄Ενας ειλικρινής και εποικοδομητικός διάλογος με τους εκπροσώπους των συνταξιούχων ίσως αξίζει πολύ περισσότερο από μια δυναμική πορεία στους δρόμους και στα πεζοδρόμια. Γιατί τον αρνείστε; Στο τραπέζι της συζήτησης θα ακούσετε και θα ακούσουμε τα φλέγοντα προβλήματα που πιέζουν τον κλάδο και το λαό μας .Θα συζητηθεί η πρωτοφανής ακρίβεια, οι χαμηλές συντάξεις, η υποβαθμισμένη υγειονομική περίθαλψη η αντιασφαλιστική νομοθεσία, οι καθυστερήσεις στην καταβολή συντάξεων και εφάπαξ και τόσα άλλα.
Κύριε Υπουργέ
Μην αρνείστε τη συνάντηση
Μην αρνείστε το διάλογο
Η άρνηση προκαλή ζημιά και η ζημιά δε θα είναι μόνο για τους Συνταξιούχους……..

 

 

Κοινοποίηση.
1. Π.Ο.Π.Σ
2. Μ.Μ.Ε
3. Τοπικούς βουλευτές

Για το Δ.Σ

 

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

 

 

Μπόκιας Σταύρος Τζούρος Θωμάς

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα