Σάββατο, 20/04/2024 | 01:34

Πρέβεζα: Προβληματική νοοτροπία-κάπου το μυαλό μας… κολλάει!

418 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/09/2022, 3:29 μμ | 0 σχόλια

Η ανατροφή και η παιδεία είναι θεμέλιος λίθος της κάθε κοινωνίας. Όταν δεν έχουμε παιδεία, ή δεν γίνεται σωστή ανατροφή, τότε τα αποτελέσματα θα είναι τουλάχιστον προβληματικά, τουλάχιστον μίζερα, μη γράψω τίποτα χειρότερο και κακοχαρακτηριστώ…

Είναι βεβαίως και …θέμα νοοτροπίας κι όταν η νοοτροπία είναι προβληματική τότε τα αποτελέσματα θα προκαλούν απορίες, ερωτηματκά και λύπη.

Σε μια νεόκτιστη περιοχή της Πρέβεζας, έγινε μια προσπάθεια στο γηπεδάκι που έχει δημιουργηθεί και τοποθετήθηκαν μπασκέτες για να παίζουν τα παιδιά της γειτονιάς.

Για την περιοχή του Υδατόπυργου στην Πρέβεζα, ο λόγος. Κάποιοι ή κάποια παιδιά, έβγαλαν είτε όλη τους την ενέργεια, είτε όλη τους τη μανία στο να καταστρέψουν τις μπασκέτες, να τις πετάξουν όπου βρουν, για ποιο λόγο;

Για να στερήσουν από άλλα παιδιά της γειτονιάς τη δυνατότητα να παίξουν στις μπασκέτες; Πρόκειται ασφαλώς για προβληματική νοοτροπία και είναι πασιφανές ότι κάπου το μυαλό μας… κολλάει.

Οι γονείς ας δώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εφόδια, σωστή νοοτροπία και την καλύτερη δυνατή ανατροφή στα παιδιά τους.

Τέτοια φαινόμενα καταστροφής δημόσιας περιουσίας δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά σε μια Πρέβεζα που θέλει να αναγεννηθεί σε όλους τους ΤΟΜείς!

Τι σας έφταιγαν οι μπασκέτες; Αν μπορούσατε θα είχατε ξεκολλήσει και τις βάσεις τους ε; Το ταμπλό; Δύσκολο…

Ζητείται ελπίδα και λογική…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα