Πέμπτη, 28/03/2024 | 10:00

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: “Ζεσταίνονται οι μηχανές” για την πιο “τρελή” παρέλαση

948 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/02/2022, 12:46 μμ | 0 σχόλια

Όσο οι ειδικοί αποφασίζουν να ελευθερώνουν εστίαση, γήπεδα ποδοσφαίρου, τόσο περισσότερο αναπτερώνονται οι ελπίδες των χιλιάδων Καρναβαλιστών του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Ιδέες υπάρχουν πολλές από όλο τον κόσμο, πως μπορεί να λειτουργήσουν τα “Αντανακλαστικά” των Καρναβαλιστών του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας και ιδέες για το πως μπορεί να γίνει η παρέλαση.

Ιδέες από το να γίνει μεσημβρινή ώρα η παρέλαση, εάν θα γίνει, είναι δεδομένο ότι θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Ειρήνης και όσων αφορά τα γκρουπ, είναι πιθανόν να δημιουργηθούν Γκρουπ, με ελεύθερες Αποκριάτικες στολές, ανά 100 περίπου άτομα.

Όλα αυτά βέβαια σε θεωρητικό επίπεδο αφού δεν υπάρχει απόφαση ακόμα που δεδομένα να επιτρέπει τη διεξαγωγή Αποκριάτικων παρελάσεων.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει αισιοδοξία στον κόσμο του Κομιτάτου, ότι τελικά μπορεί να δοθεί το πράσινο φως και μετά από δύο χρόνια χωρίς Αποκριάτικη παρέλαση, προμηνύεται η πιο τρελή αποκριάτικη παρέλαση όλων των εποχών στην Ήπειρο.

Προχωρά το τελικό στάδιο Αποκριάτικου στολισμού σε συνεργασία με τον δήμο Πρέβεζας, προς αυτή την κατεύθυνση καλούνται οι φίλοι και οι φίλες του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας που θέλουν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση να βρεθούν την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 από ώρα 10 και μετά το πρωί και το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου από 10 το πρωί και μετά έξω από το Μητρόπολις Καφέ στην παραλία της Πρέβεζας. Εκεί θα προετοιμαστούν οι κορδέλες και το υλικό του Κομιτάτου για τον υπόλοιπο αποκριάτικο στολισμό της πόλης της Πρέβεζας.


Καλή Αποκριά σε όλους και σε όλες
Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα