Τρίτη, 23/04/2024 | 10:57

Ο Δήμος Ιωαννιτών στην έκθεση PHILOXENIA

429 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/11/2021, 4:23 μμ | 0 σχόλια

Την δυνατότητα προβολής και σημαντικών συναντήσεων είχε ο Δήμος Ιωαννιτών με την συμμετοχή του στην Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA που έγινε στη Θεσσαλονίκη.
Ο Δήμος φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου και στο τριήμερο της έκθεσης παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης, που την καθιστούν ελκυστικό πόλο διακοπών, αλλά και σημαντικών πολιτιστικών, επιστημονικών και επαγγελματικών συναντήσεων, για όλες τις εποχές του χρόνου, για 365 ημέρες.
Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Λώλης παρουσίασε τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής για την τουριστική προβολή των Ιωαννίνων και ανέλυσε κυρίως τις δυνατότητες των Ιωαννίνων για την φιλοξενία μεγάλων συνεδριακών γεγονότων.
Στην παρουσίαση μετείχε η Διευθύντρια Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου Ιουλία Μαρκούλα, η Περιφερειακή Σύμβουλος Γιώτα Ναυρόζογλου και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σπύρος Σουρέλης.
Από τον Αιμίλιο Νέο στέλεχος του Τμήματος Τουρισμού του δήμου αναδείχθηκαν, εκτός από τα εντυπωσιακά αξιοθέατα της πόλης των Ιωαννίνων, η κομβική γεωγραφική θέση της, η επάρκεια που διαθέτει σε υποδομές και, συνολικότερα, όλες οι δυνατότητές της να φιλοξενεί σημαντικά διεθνή και εγχώρια επιστημονικά και επαγγελματικά συνέδρια.
Επιπλέον, μέσω του περιπτέρου, η Ελένη Μπασογιάννη, προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού και ο Αιμίλιος Νέος, είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με παράγοντες από τη χώρα μας και το εξωτερικό, που δραστηριοποιούνται στη διεθνή τουριστική αγορά κι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον προορισμό «Ιωάννινα».


Στην έκθεση παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωϋσής Ελισάφ, ο οποίος παραχώρησε συνεντεύξεις σε ελληνικά και ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Το περίπτερο της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας και ο γενικός γραμματέας του Ε.Ο.Τ., Δημήτρης Φραγκάκης.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα