Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:30

Επικήδειο μήνυμα της ΝΟΔΕ Πρέβεζας για την απώλεια του Βαγγέλη Καραμανίδη

554 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/01/2021, 10:00 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Με βαθιά θλίψη, αποχαιρετούμε σήμερα , λέγοντας το τελευταίο αντίο,          τον συμπολίτη μας , Ευάγγελο Καραμανίδη , πατρός του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πρέβεζας , Δημήτριου  Καραμανίδη .     

      Ο εκλιπών, ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής , κατάφερε μέσα από         την εργατικότητα του να δημιουργήσει μια καταξιωμένη επιχείρηση στο     είδος της , τόσο στην Πρέβεζα όσο και στο Πανελλήνιο , ενώ ταυτόχρονα δημιούργησε μια εξαίρετη οικογένεια με την σύζυγο του Παρασκευή και τα    δυο τους άξια παιδιά , τον Δημήτρη και την Ελένη . Αφιέρωσε δε, ένα       μεγάλο κομμάτι της ζωής του , δίνοντας πολιτικές μάχες και αγώνες , για την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό . Σε όλους , συμπεριφερόταν πάντα με το χαμόγελο , την απλότητα , την  ειλικρίνεια και τον  ανθρωπισμό  που  τον  διακατείχε .                                          

Ο εκλιπών , πρόωρα δυστυχώς , ολοκλήρωσε την αποστολή του.…στάθηκε .…Σύζυγος σωστός.…Πατέρας στοργικός….ηθικός και αξιοπρεπής Αγωνιστής της ζωής….φίλος αυθεντικός….τι άλλο να ζητήσει κανείς από τον Βαγγέλη μας….                                                                                                      

Απώλεια για όλους εμάς , μα πιο μεγάλη για την οικογένεια του .
Τα Θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τους οικείους και τους συγγενείς του και ιδίως προς  τον  υιό  του  και  αγαπητό  συνάδελφο , Δημήτρη .

 Ο Πρόεδρος   ΝΟΔΕ  ΝΔ  Πρέβεζας

               Νίκος  Τζίμας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα