Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:35

Βαρύ πένθος σκέπασε την Πρέβεζα-Θρήνος για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους

1977 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/09/2020, 11:31 πμ | 0 σχόλια

 

Δεν μπορεί να συνέλθει η Πρέβεζα από το σοκ, των τριών νέων ανθρώπων κι ενός συνταξιούχου και άλλοτε προϊσταμένου υπηρεσίας του δημοσίου, που έχασαν τη ζωή τους στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε περίπου 7 το πρωί στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας στο ύψος της Καστροσυκιάς.

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την Πρέβεζα, που από το πρωί της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου είχε μια θλιβερή μουρμούρα, ένα μούδιασμα που ακινητοποιεί και μια θλίψη για την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη.

Τραγικές φιγούρες οι οικογένειες των τριών νέων ανθρώπων της Πρέβεζας αλλά και του συνταξιούχου, που ένα τροχαίο ατύχημα, ξαφνικά και αναπάντεχα, έκοψε το νήμα της ζωής, στους δικούς τους ανθρώπους.

Είναι το πιο σκληρό, είναι το πιο βαρύ χτύπημα της μοίρας στις οικογένειες που θρηνούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Δικοί μας άνθρωποι, άνθρωποι της διπλανής πόρτας έχασαν τη ζωή τους. Δικοί μας άνθρωποι θρηνούν κι ένα βαρύ πένθος, σαν μαύρο πέπλο έχει σκεπάσει όλη την Πρέβεζα.

Μαζί τους μια ολόκληρη πόλη βυθισμένη στο πένθος με την ανείπωτη τραγωδία να αποτελεί αποκλειστικό  θέμα συζήτησης.

Δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχει παρηγοριά για τις οικογένειες των νέων παιδιών , δεν υπάρχουν λόγια για την οικογένεια του συνταξιούχου.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στις οικογένειες, τους συγγενείς και τους οικείους των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο θανατηφόρο τροχαίο της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου 2020.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα