Παρασκευή, 26/04/2024 | 21:59

Φιλικός αγώνας Τηλυκράτη- ΠΑΣ Γιάννενα, με τραυματισμό που σόκαρε! -Ετοιμότητα επαγγελματικής ομάδας, ο Τηλυκράτης

1248 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/05/2017, 6:43 μμ | 0 σχόλια

Με ένα τραυματισμό που σόκαρε στο 66΄και οδήγησε εκεί στο να διακοπεί το παιχνίδι, σημαδεύτηκε ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Τηλυκράτη Λευκάδας και τον ΠΑΣ Γιάννενα την Τετάρτη 10 Μάη 2017, στο δημοτικό στάδιο Λευκάδος. Συγκεκριμένα σε έξοδό του ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Κολιοφούκας έπεσε πολύ άσχημα, με αποτέλεσμα να χάσει εντελώς τις αισθήσεις του. οι παίκτες του ΠΑΣ αλλά και του Τηλυκράτη φώναζαν έντρομοι στον γιατρό του αγώνα του αγώνα κ. Κατωπόδη, να κάνει γρήγορα. Στον αγωνιστικό χώρο έφτασε και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα Γιώργος Χριστοβασίλης, φανερά ανήσυχος, ενώ σε δέκα περίπου λεπτά ήρθε και ασθενοφόρο με το οποίο διακομίστηκε ο ποδοσφαιριστής των Ιωαννίνων, στο νοσοκομείο Λευκάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν μετά τις υπηρεσίες του γιατρού ο Κολιοφούκας, άρχισε να συνέρχεται, χωρίς όμως στην αρχή να έχει αντιληφθεί πλήρως τι έχει συμβεί. Για του λόγου του αληθές οι πρώτες ερωτήσεις του ήταν: “Τετάρτη είναι σήμερα; Γιατί είστε όλοι από πάνω μου; Τι έγινε; Έφαγα γκολ;” Αξίζει όμως να αποδώσουμε τα εύσημά μας, στον Τηλυκράτη Λευκάδας που με αντακλαστικά επαγγελματικής ομάδας, ανταποκρίθηκε σε ένα τέτοιο γεγονός. Μπράβο στον πρόεδρο κ. Τριαντάφυλλο Βλάχο και τη διοίκηση της  ομάδας, μπράβο και στον γιατρό κ. Κατωπόδη.

Πολλοί φίλοι του Τηλυκράτη παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Σε ότι αφορά το φιλμ του αγώνα, ο Τηλυκράτης στάθηκε καλά απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα, φάσεις έγιναν και από τις δύο ομάδες, όμως ο ΠΑΣ ήταν ο τελικός νικητής, που σημειωτέον χρησιμοποίησε πολλές “ρεζέρβες” και παίκτες υπό δοκιμή.

Πέναλτι στο 37΄ ΄πάνω στον Κοροβέση, σε ανατροπή από τον Τερματοφύλακα Καραγκούνη. Εκτέλεση από τον Λίλα, στο 38΄ 0-1

Πανηγυρίστηκε από 20 περίπου φίλους του ΠΑΣ Γιάννενα

Στο ημίχρονο του αγώνα τιμήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα Γιώργος Χριστοβασίλης τον οποίον βράβευσε ο αντιπρόεδρος του Τηλυκράτη Βασίλης Πετράκης, ο πρόεδρος του Τηλυκράτη Λευκάδας Τριαντάφυλλος Βλάχος, βράβευσε  τον προπονητή Γιάννη Πετράκη και ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννενα που προσέφερε και τις υπηρεσίες του για δύο χρόνια ως παίκτης -προπονητής του Τηλυκράτη Λευκάδας Αλφρέδο Γκλασμάνης, αφού είχε φύγει από τον ΠΑΣ Γιάννενα, τιμήθηκε από Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Τηλυκράτη Λευκάδας ( Ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λάμπρος Φούκας του προσέφερε το αναμνηστικό ρολόι), που τον βράβευσαν με αναμνηστικό ρολόι και μία ανθοδέσμη, Τιμητική πλακέτα και ανθοδέσμες πήραν οι κ.κ. Χριστοβασίλης και Πετράκης.

Στο 50΄ ύστερα από κόρνερ του Ακόστα, μετά από κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του Λίλα, έγινε το 0-2

ο σοβαρός τραυματισμός του Κολιοφούκα, οδήγησε στον να μην ολοκληρωθούν και τα 90 λεπτά του παιχνιδιού, αφού διακόπηκε στο 66΄λεπτό.

Διαιτητικό τρίο: Ζιώγας, Ποντίκης, Κωνσταντίνου

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Καραγκούνης, Μακρυγιάννης,Καταγής, Πολυχρονάκης, Ιασωνίδης, Περιστέρης, Ορφανός, Κτενάς, Παπαδόπουλος, Σιδέρης, Καλογέρης

Συμμετείχαν και οι: , Μπαλί, Κοντογιάννης, Τσάκαλος, Βασιλείου, Γεωργάκης, Μπουρδούβαλης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Κολιοφούκας, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Μαυροπάνος, Λίλα, Κοζορώνης, Τζουλί, Μασούρας, Σιφναίος, Βιδάλ, Κοροβέσης

Συμμετείχαν και οι: Αντιμάντε, Καρανίκας, Γαρουφαλιάς, Παπαδόπουλος, Ζάιρο, Γιάγκος, Ακόστα, Λιάπης

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα