Παρασκευή, 26/04/2024 | 11:31

Υπέροχο το Zero festival- Πολύ καλοί οι Imam Baildi, μας χάζεψαν οι Folk N’ Roll…

793 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/08/2016, 9:40 πμ | 0 σχόλια

Απίστευτο τοπίο, απίστευτη οργάνωση και η δεύτερη μέρα του Zero festival το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016, ήταν γεγονός. Πολύς κόσμος από όλη την Ήπειρο και όχι  μόνο, απολάμβανε το τοπίο, κόσμος από την υπόλοιπη χώρα, αλλά και το εξωτερικό!

 Πολύ καλά ακούσατε, συναντηθήκαμε με μια παρέα, νέων ανθρώπων που μένει στον δήμο Ζηρού και είναι στο στρατόπεδο στη Φιλιππιάδα και στηρίζει τους πρόσφυγες. Ο Hugo και η παρέα του, ήταν από την Ισπανία, Ανδαλουσία, Καταλονία κλπ, είχαν πολύ κέφι και διασκέδασαν με τα δύο συγκροτήματα, την δεύτερη μέρα του Festival. Παρέες στρωματσάδα, δίπλα στη λίμνη, οι χώροι ανάμεσα από τα δέντρα γεμάτοι παρέες, η οργάνωση ήταν απίστευτη το επαναλαμβάνω, για μια ακόμη φορά και μπράβο στους διοργανωτές.

 Ανάμεσα στο κοινό, ο δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής, αλλά και ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας, νέοι άνθρωποι, με αδρεναλίνες, με ψυχή, ήταν στο φεστιβάλ. Πολύ ωραία βραδιά, πολύ κέφι και σίγουρα το Zero Festival, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Πολύ καλοί, οι imam Baildi ξεσήκωσαν το κοινό με τις γνωστές επιτυχίες τους, ενώ αυτοί που χάζεψαν το κοινό και έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν οι Folk N’ Roll.

 Έπαιξαν Balkan – ska, αγαπημένο, ανερχόμενο συγκρότημα από τα Γιάννενα. Πρόκειται για μπάντα μπάντα που έχει αγκαλιάσει την Βαλκανική, ηπειρώτικη και ρεμπέτικη παράδοση με σεβασμό αλλά και προσδίδοντας σε αυτή τη δική τους χαρακτηριστικά μοντέρνα αντίληψη. Εξαιρετική μπάντα, με έναν Πρεβεζάνο να ξεχωρίζει, έναν Πρεβεζάνο που τον αγαπάμε πολύ, ο Μιχάλης Πίπερης, ήταν για μια ακόμη φορά, φανταστικός. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και του χρόνου, με υγεία! 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα