Πέμπτη, 17/07/2025 | 02:14

Συμμετοχή της Χορωδίας Πρέβεζας “Αρμονία” στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ηγουμενίτσας

280 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/07/2025, 11:26 πμ | 0 σχόλια

Στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ηγουμενίτσας, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Αρχαίο Θέατρο των Γιτάνων συμμετείχε η Χορωδία Πρέβεζας “Αρμονία”, με δύο τμήματα την Παιδική και Μικτή Χορωδία
Το φεστιβάλ διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας «Ρένα Κότσιου» και αποτέλεσε έναν σημαντικό θεσμό για την πολιτιστική ζωή της περιοχής, φέρνοντας κοντά χορωδίες από την Ελλάδα, σε έναν χώρο υψηλού συμβολισμού και εξαιρετικής αισθητικής.
Η Χορωδία Πρέβεζας “Αρμονία” παρουσίασε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο ρεπερτόριο, το οποίο απέσπασε θερμό χειροκρότημα από το κοινό, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την υψηλή καλλιτεχνική της ποιότητα και την πολύχρονη προσφορά της στο χορωδιακό τραγούδι. Η Παιδική Χορωδία, με τη φρεσκάδα και την ενέργειά της, συγκίνησε το κοινό και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.
Την παρουσίαση του προγράμματος είχε ο διακεκριμένος παρουσιαστής και άνθρωπος του πολιτισμού, κ. Αλέξης Κωστάλας, προσδίδοντας στην εκδήλωση μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα ποιότητας και κύρους.
Η Χορωδία Πρέβεζας “Αρμονία” ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές για την πρόσκληση και την εξαιρετική φιλοξενία, και συνεχίζει να υπηρετεί με συνέπεια και μεράκι την τέχνη της χορωδιακής μουσικής, εκπροσωπώντας επάξια την Πρέβεζα εντός και εκτός Ελλάδας.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα