Τρίτη, 24/06/2025 | 12:34

Σπύρος Κυριάκης: 150.000€ χρηματοδότηση για τον Δήμο Πάργας

397 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/05/2025, 1:59 μμ | 0 σχόλια

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η χρηματοδότηση του Δήμου Πάργας, για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκλήθηκαν από φυσικές καταστροφές, συνολικού ποσού 150.000€.
Η χρηματοδότηση αυτή, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην άμεση αποκατάσταση των υποδομών του Δήμου Πάργας, οι οποίες έχουν υποστεί ζημιές από φυσικές καταστροφές, ώστε να είναι ξανά λειτουργικές και στη διάθεση των συμπολιτών μας. Επισημαίνεται ότι η καταγραφή των ζημιών και το αντίστοιχο αίτημα χρηματοδότησης προς το Υπουργείο, έχουν πραγματοποιηθεί αρμοδίως από τον Δήμο Πάργας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο και ιδιαίτερα τον Γενικό Γραμματέα Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Σάββα Χιονίδη, για τη συνεργασία μας και την άμεση ανταπόκριση που επέδειξαν, στην ανάγκη στήριξης του Δήμου με το ποσό αυτό.
Η στήριξη της Τοπικής μας Αυτοδιοίκησης και η ενίσχυσή της με τους αναγκαίους χρηματοδοτικούς πόρους, αποτελεί εχέγγυο για την ευημερία και την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής μας κοινωνίας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Βουλευτής Ν. Πρέβεζας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα