Σάββατο, 26/04/2025 | 00:32

Σε ειδικό Νηπιαγωγείο θα μετατραπεί ο Γ’ Παιδικός Σταθμός του Πυροβολικού στην Πρέβεζα

63 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/04/2025, 12:02 μμ | 0 σχόλια

Την μετατροπή του Γ΄Παιδικού Σταθμού (στην περιοχή του Πυροβολικού) σε Ειδικό Νηπιαγωγείο αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας.
Σύφμωνα με την εισήγηση των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου η έλλειψη παιδαγωγικού προσωπικού καθιστά μη εφιικτή την προοπτική λειτουργίας του εν λόγω Παιδικού Σταθμού, ενώ την ίδια στιγμή αυξάνονται οι ανάγκες για ειδική αγωγή και εκπαίδευση στην περιοχή.
Η δυναμικότητα του κτιρίου ανέρχεται στα 25 παιδιά, ενώ η φιλοξενία της μονάδας του Ειδικού Νηπιαγωγείου σε αυτό τον χώρο θα έχει θετικές επιπτώσεις αποτελώντας επένδυση στην υγεία, την ευημερία και το μέλλον των παιδιών με ειδικές ανάγκες της Πρέβεζας, καθώς και μια σημαντική κίνηση για την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

φωτό: αρχείου

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα