Σάββατο, 15/03/2025 | 19:53

Την Τσικνοπέμπτη γιόρτασε το ΚΗΦΗ Δήμου Πρέβεζας

363 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/02/2025, 6:27 μμ | 0 σχόλια
Οι αποκριές ξεκίνησαν και τηρώντας τα έθιμα οι ωφελούμενοι του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Πρέβεζας γιόρτασαν και φέτος το έθιμο της Τσικνοπέμπτης.
Ένα μεγάλο γλέντι στήθηκε στον αποκριάτικα στολισμένο χώρο της δομής, με τραγούδια από την χορωδία του ΚΗΦΗ , πολύ χορό , ενώ προσφερθήκαν και νόστιμα εδέσματα τιμώντας με το δυνατότερα καλύτερα τρόπο την ημέρα αυτή.
Στην όμορφη αυτή γιορτή παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Σπύρος Κόκκαλης, που τσίκνισε μαζί με τους ωφελούμενους και τους ευχήθηκε καλές αποκριές με υγεία .
Να θυμίσουμε ότι η Δομή ΚΗΦΗ που λειτουργεί με επιτυχία στο Δήμο Πρέβεζας έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ήπειρος 2021-2027”, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείo.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα