Παρασκευή, 24/01/2025 | 18:47

Το Γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας και την ορθοπεδική κλινική ευχαριστεί πολίτης

361 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/12/2024, 1:05 μμ | 0 σχόλια
Με ένα μήνυμα στο διαδίκτυο ο συμπολίτης μας Θωμάς Μπούσιος εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας και την ορθοπεδική κλινική, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:
“Μετά την εξαημερη νοσηλεια μου στο Γενικο Νοσοκομειο Πρεβεζας θελω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην ορθοπεδικη κλινική κ ιδιαιτέρως στον διευθυντή της κ Κούκο Κωνσταντινο κ στην γιατρό Φρεχατ Σαμπρια .Αξιόλογοι γιατροί αλλά κ ανθρωποι.Φιλικοι κ προσιτοι ασχοληθηκαν με το προβλημα μου κ με προθυμια με βοηθησαν στην περιπέτεια μου .
Επίσης να ευχαριστήσω κ το πληρωμα του ΕΚΑΒ που με παρελαβαν απο δυσπροσιτο ελαιωνα στο χωριο μου ,το νοσηλευτικό προσωπικό που με περίσσια ευγένεια μας εξυπηρέτησε, αλλά κ τις τραπεζοκόμες κ τις καθαρίστριες!Ηταν αψογες!Μπράβο τους κ ένα μεγάλο ευχαριστώ!”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα