Τρίτη, 22/04/2025 | 14:54

Ένα κορίτσι από την Πρέβεζα σε διεθνή διαγωνισμό ταλέντων

1321 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/10/2024, 9:54 πμ | 0 σχόλια

Είναι μόλις 13 χρονών, μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας και της Ιόνιου Μουσικής Σχολής Πρέβεζας, μαγεύει με τη φωνή της και σε λίγες μέρες θα συμμετέχει σε παγκόσμιο διαγωνισμό τραγουδιού στην Αττάλεια της Τουρκίας εκπροσωπώντας τη χώρα μας.
Ο λόγος για την Ιωάννα Σαλάια που στις 31 Οκτωβρίου θα τραγουδήσει μαζί με παιδιά από 19 ακόμη χώρες στοχεύοντας στην πρωτιά.
Οι πρόβες με τον καθηγητή της, καλλιτεχνικό διευθυντή της Ιόνιου Μουσικής Σχολής Κοσμά Παφίτη είναι εντατικές και η Ιωάννα θα ταξιδέψει στη γείτονα χώρα έχοντας τη θετική ενέργεια και τις ευχές όλων.
Πρόκειται για μια διεθνή διοργάνωση διαγωνισμού ταλέντων στις κατηγορίες τραγούδι, μόντελινγκ και χορός, ενώ οι νικητές κάθε κατηγορίας θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τα ταλέντα τους με επαγγελματίες μάνατζερ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα