Κυριακή, 21/07/2024 | 22:18

Ξεκινούν αύριο οι εκδηλώσεις του 42ου διεθνούς χορωδιακού φεστιβάλ Πρέβεζας

86 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/07/2024, 10:36 πμ | 0 σχόλια

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις του του 42ου  διεθνούς χορωδιακού φεστιβάλ Πρέβεζας. Ένας θεσμός ο οποίος χρόνο με το χρόνο γιγαντώνεται και έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας και αποτελεί πόλο έλξης χορωδιών από όλο τον κόσμο. Έτσι και φέτος το διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του και καλωσορίζει 22 χορωδιακά σύνολα από 11 χώρες, συγκεκριμένα από την Τσεχία, την Ουγγαρία, τη Λετονία, την Πολωνία, την Σλοβακία, την Σλοβενία ,την Ισπανία, την Τουρκία, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, την Ρουμανία, και φυσικά την Ελλάδα.

Η διεθνής κριτική επιτροπή αποτελείται από εξέχουσες προσωπικότητες της μουσικής από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Καναδά, το Λίβανο, την Πολωνία και την Τουρκία.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε αυτή τη γιορτή της χορωδιακής μουσικής που θα λάβει χώρα στην πόλη μας όλες αυτές τις μέρες. Πρώτο μας ραντεβού αύριο Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2024, στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Πρέβεζα όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο κονσέρτο χορωδιών. Θα συμμετέχουν τα 2 τμήματα της διοργανώτριας χορωδίας Πρέβεζας «Αρμονία» – παιδική και μικτή και ακόμη 3 χορωδίες από το εξωτερικό. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21.30 το βράδυ. Σας περιμένουμε!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα